Ioana Tufaru o ironizează pe Iulia Albu. Rochia de la care a pornit scandalul

Ioana Tufaru o ironizează pe Iulia Albu. Rochia de la care a pornit scandalul
Reacția Ioanei Tufaru când a aflat că a murit Costin Mărculescu. Cei doi au avut o relație aparte

Iulia Albu, cunoscută pentru extravaganțele-i vestimentare, a intrat subit în colimatorul Ioanei Tufaru, nimeni alta decât fiica Andei Călugăreanu. Aceasta din urmă a ironizat-o acerb pe Iulia Albu, inversându-se cumva rolurile: din critic de modă a ajuns să fie… criticată.

Ioana Tufaru o ironizează pe Iulia Albu

Așa se face că, Ioana Tufaru, sinceră și deschisă, și-a spus opinia despre rochia purtată la TV de Iulia Albu. A făcut-o franc, pe pagina ei de Facebook, amuzându-se copios pe seama ținutei reputatei stiliste, care a ales să poarte o rochie albă, cu volane supradimensionate, care nu avea cum să nu iasă în evidență.

 

Ținuta Iuliei Albu nu a fost deloc pe gustul Ioanei Tufaru. Fosta soție a lui Mihai Albu a purtat o rochie inedită, albăm cu salndale aurii, însă designul rochiei a lăsat-o rece pe fiica Andei Călugăreanu care nu s-a mai abținut și a postat un mesaj pentru prietenii săi virtuali, potrivit Cancan.ro.

”Mi-am pierdut cearsaful… Se pare că l-a găsit Iulia Albu!!! Să-l poarte sănătoasă, să fie la ea acolo!!!!”  a scris Ioana Tufaru, pe contul ei de Facebook.

Cine este Ioana Tufaru

Ioana Tufaru Mardare este fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu. În septembrie anul trecut, aceasta s-a căsătorit cu iubitul ei, după aproape cinci ani de relație, timp în care cei doi au devenit și părinții unui băiețel. Ziua în care a devenit doamna Mardare a fost cea mai fericită pentru ea, așa cum a afirmat într-un interviu.

„De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație”, a declarat ea la Teo Show, la acel moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI