Ioana Tufaru, apariție șoc la mare. Are 100 de kilograme, dar nu se sfiește să se afișeze în costum de baie: “Măi, se uită lumea ciudat?”

Ioana Tufaru, apariție șoc la mare. Are 100 de kilograme, dar nu se sfiește să se afișeze în costum de baie: “Măi, se uită lumea ciudat?”
Ioana Tufaru, aparitie soc la mare

Face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției. Ioana Tufaru a făcut spectacol atunci când și-a afișat trupul pe litoralul românesc. Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu nu are o siluetă de topmodel, dar asta nu a oprit-o niciodată să nu se mai bucure de micile plăceri ale vieții.

Ioana Tufaru, apariție șoc la mare

Ioana Tufaru a avut mereu probleme cu fluctuațiile de greutate, vedeta ajungând, la un moment dat, să cântărească peste 160 de kilograme. Cu toate acestea, fiica Andei Călugăreanu a învățat, de-a lungul anilor, să aibă mai multă încredere în sine și să nu se lase doborâtă de cuvintele urâte care îi sunt adresate de către persoane care nu au cele mai bune intenții.

Recent, controversata brunetă a dat o fugă până la mare, pentru câteva zile, alături de soțul ei. În vacanța binemeritată, Ioana Tufaru și soțul ei Ionuț s-au bucurat de razele aurii ale soarelui și atingerea nisipului fin.

„Am un complex, bineînțeles… Rămân în costum de baie, dar îmi înfășor un prosop, legat de mijloc. Dar, o să râzi, o să-ți spun un lucru, când m-am dus în apă, mi-am dat prosopul jos, logic, și l-am întrebat pe Ionuț: “Măi, se uită lumea ciudat?”. Și mi-a zis “Ai să râzi, dar nu era nicio privire pe tine”

Dar eu sunt complexată. Mai văd și pe rețelele de socializare lumea care mă tot atacă pe toate părțile, că sunt umflată, că sunt grasă. Dar eu nu m-am îngrășat. În aprilie, când am fost la control, aveam 97-98 de kilograme. Când am făcut a doua operație la stomac, prin 2017-2018, aveam 164 de kilograme.

Prima operație de micșorare a stomacului a fost în 2010 aveam 213 kilograme și ajunsesem, când am rămas însărcinată cu Luca, în 2015, la 95 de kilograme. Am pus mult în sarcină și n-am mai putut să dau jos.

Și apoi am făcut a doua operație la stomac, când aveam 164 kilograme. Și acum am 97-98. Eu spun că sunt ok, dar domnul doctor spune că targetul ar fi pe la un 80, 85 de kilograme”, a declarat Ioana Tufaru, acum ceva timp.

Ce operație urgentă vrea să-și facă Ioana Tufaru

Pentru că a slăbit peste 65 de kilograme, fiica Andei Călugăreanu își dorește să-și facă o operație de îndepărtare a surplusului de piele:

„Aș vrea să-mi fac o operație de eliminarea excesului de piele, am localizată la coapse, cum s-ar spune. La brațe am înțeles că nu se poate, așa mi-a spus dl doctor, că nu se poate chirurgical, doar cu sală s-ar duce. Să fac sport. Eu cum nu prea merg la sală, decât poate la cea de mese, rămân așa mai bine.

La abdomen… îngrășându-mă la loc după prima operație, s-a rupt prapurul, cum se spune. Eu am avut și o hernie și am plasă pusă, cum se zice. Și ceva s-a rupt acolo pentru că am gâlmă foarte mare la burtă. O voi face și pe asta până la urmă, ce să fac”, a completat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI