Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum

Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum
Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum

Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum între brunetă și faimosul ei soț. Ioana Năstase a fost surprinsă în compania unui tânăr chipeș, mai tânăr decât ea cu 20 de ani, însă mare a fost surpriza fanilor când au aflat cine este bărbatul misterios.

Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase

Situația delicată dintre Ioana și Ilie Năstase nu s-a rezolvat, cei doi fiind în continuare despărțiți, chiar dacă mai sunt căsătoriți legal. Recent, frumoasa brunetă a fost văzută în compania unui tânăr chipeș, care i-a fost alături în momentele cele mai grele. Bărbatul cu 20 de ani mai tânăr decât soția lui Ilie Năstase a captat privirile domnișoarelor pe stradă și a stârnit interesul internauților, care au fost curioși să afle dacă între Ioana Năstase și băiatul misterios se înfiripă ceva.

Spre dezamăgirea urmăritorilor Ioanei, bărbatul misterios care a acompaniat-o în ultimul timp și a consolat-o este chiar fiul ei, Teo Bostan. Ioana Năstase se mândrește cu faptul că este o mamă tânără și se bucură de compania fiului său, cel care a făcut-o bunică în urmă cu doar un an de zile și cu care are o relație foarte specială. Reporterii click.ro i-au surprins pe cei doi la o terasă din zona Băneasa din Capitală, unde au savurat o cafea și apoi au pornit spre Pipera, acolo unde Ioana Năstase a închiriat un apartament.

Chiar dacă Ioana Filimon nu mai locuiește cu soțul ei și au renunțat la a purta verighetele, ea și Ilie Năstase au făcut pace, iar acum relația lor se bazează pe respect reciproc și într-ajutorare. Bruneta îl mai ajută pe fostul mare tenismen cu anumite cumpărături, drumuri până la piață, plata facturilor utilitare și nu o deranjează să-l după pe Nasty cu mașina acolo unde afaceristul are nevoie.

Cum încearcă Ilie Năstase să se împace cu frumoasa lui soție

Fostul mare tenismen face tot posibilul să se împace cu Ioana. Ilie Năstase și partenera lui au făcut pace, deși frumoasa brunetă încă îi mai testează sentimentele și nu poate uita ușor episodul violent de acum câteva luni, când Ioana Năstase a fost nevoită să cheme poliția pentru a scăpa de furia soțului ei.

Cu toate acestea, se pare că Nasty regretă că iubita lui soție nu l-a iertat și face posibilul pentru a o recâștiga pe cea care i-a furat inima. Recent, acesta i-a făcut cea mai frumoasă declarație la o fotografie pe care Ioana Filimon a postat-o pe rețelele sociale: „Ești cea mai frumoasă și adevarată femeie din viața mea. Sunt un norocos!” i-a scris Ilie Năstase soției sale pe Facebook.

„Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. e normal să servești masa, e normal să stai de vorbă. Încă nu ne-am împăcat. Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte. Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună.

El mă caută, ce să spun. Este normal. Cred că în orice familie exisă astfel de discuții, de probleme, dar eu trec mai greu peste. Întotdeauna în perioadele dificile din viața mea am căutat să ies, să nu rămân acolo ”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars, conform spynews.ro.