Ioana Năstase îl atacă dur pe Ilie Năstase după încă un scandal: ‘Pietrele se întorc împotriva ta’

Ioana Năstase îl atacă dur pe Ilie Năstase după încă un scandal: ‘Pietrele se întorc împotriva ta’
Ioana Năstase îl atacă dur pe Ilie Năstase

Când apele păreau că s-au liniștit în familia fostului sportiv, un nou scandal îi desparte pe cei doi soți. Revoltată de situația în care a fost pusă, Ioana Năstase îl atacă dur pe Ilie Năstase. Bruneta a tunat și a fulgerat la adresa partenerului său de viață.

Ioana și Ilie Năstase, un nou scandal

După o împăcare la care puțini s-ar fi așteptat, spiritele s-au încins din nou în cuplul Ioana și Ilie Năstase.

Au trecut doar câteva săptămâni de când Ioana Năstase era acuzată că ar fi fugit de acasă cu nu mai puțin de două milioane de euro. Bruneta spunea atunci că nu mai există nicio cale de întoarcere și că relația lor a ajuns la final, însă fostul sportiv a uimit pe toată lumea în momentul în care a declarat că nici nu se poate pune problema unei separări.

„Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât”, a spus, atunci, Ilie Năstase.

„Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…”

După „marea împăcare”, cei doi au fost suprinși de paparazzi într-un restaurant din Capitală, însă ieșirea nu a avut un final fericit. Seara s-ar fi încheiat cu o nouă ceartă, după ce, potrivit unor informații apărute în presă, Ioana Năstase ar fi părăsit localul în stare de ebrietate.

După apariția materialului în spațiul public, bruneta a ținut să lămurească situația, acuzându-l pe Ilie Năstase că ar încerca să îi denigreze imaginea cu „ajutorul unor prieteni jurnaliști”.

„Dragul meu soț, Indiferent cât ai încerca să-mi denigrezi imaginea cu ajutorul unor prieteni jurnaliști de-ai tăi, doresc să îți aduc la cunoștință că nu veți reuși! Se pare că sunt aceleași persoane cu care ai complotat în urmă cu două săptămâni(…).

O femeie în stare de „ebrietate”, așa cum ați specificat, nu se va ridica singură de la masă și niciodată, indiferent că va consuma un pahar sau două, nu se va urca la volanul unei mașini din respect față de Poliția Română.

Se vede clar în acea filmare stabilitatea pe care o aveam și expresia feței. Dragul meu, altădată nu mai arunca cu pietre în mine, pentru că acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru a-mi mai face un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…”, este mesajul transmis de Ioana Năstase, pe contul personal de Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe