Ioana Năstase, amendă după o gafă la un mall din București. Gestul soției lui Ilie Năstase va fi criticat

Ioana Năstase, amendă după o gafă la un mall din București. Gestul soției lui Ilie Năstase va fi criticat
Ioana Nastase, amenda după o gafa la un mall din Bucuresti. Gestul sotiei lui Ilie Nastase va fi criticat

Ioana Năstase, soția fostului mare tenismen român Ilie Năstase, este o femeie care se răsfață cu plimbări prin oraș la bordul unei mașini de sute de mii de euro. Recent, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază deloc plăcută. Ce a pățit bruneta?

Ioana Năstase a făcut o mare gafă la mall

Ioana Năstase a devenit celebră după căsătoria cu Ilie Năstase. Frumoasa brunetă este urmărită de paparazzi la orice pas, spre deliciul fanilor ei, care abia așteaptă să afle ce mai face idolul lor. De curând, soția lui Năstase a comis o gafă la un mall din București, care a fost rapid taxată de polițiști.

Vedeta a ieșit la o plimbare pe străzile din Capitală. Una dintre opriri a fost la un mall, unde a făcut o greșeală. Deloc atentă la locul de parcare, Ioana Năstase s-a ales cu o amendă din partea oamenilor legii.

Soția lui Ilie Năstase a fost sancționată contravențional

Îmbrăcată elegant, într-o rochie tip sarafan care îi punea în evidență picioarele frumoase, și accesorizată cu o pereche de pantofi negri cui, Ioana Năstase a coborât din bolidul său de lux, la un mall din București. Probabil din grabă sau neatenție, vedeta a parcat pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Neatenția soției lui Ilie Năstase a fost taxată de polițiști cu amendă. Aceștia i-au pus dovada sancțiunii pe parbriz. Doar că…surprinză! Soția fostului număr 1 mondial nici măcar nu a observat că a primit amendă, potrivit Wowbiz.

Fostul mare tenismen i-a făcut cadou un bolid de lux

Bolidul de lux, la volanul căreia a fost surprinsă Ioana Năstase, este un Bentley Continentat CT Sport, în valoare de aproximativ 240.000 de euro. Mașina i-a fost dăruită cadou de Ilie Năstase, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

”De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: Wow, ce mașină frumoasă. Am fost imediat la reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, preciza Ioana Năstase la acea vreme.

Ce riști dacă parchezi pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

Șoferii care parchează fără drept pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități nu sunt iertați de oamenii legii. Pentru această infracțiune, amenda pornește de la 2.000 de lei și poate ajunge chiar și la 10.000 de lei. De asemenea, legea prevede și ridicarea autoturismului de pe locul de parcare respectiv.

”Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, a transmis Poliţia Română.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI