Ilie Năstase, primele declarații despre viitorul copil cu Ioana, soția lui. Ce dorința majoră are

Ilie Năstase, primele declarații despre viitorul copil cu Ioana, soția lui. Ce dorința majoră are
Sportivul a vorbit sincer despre asta

Chiar dacă au avut ceva probleme în căsnicie pe fondul unor violențe domestice, Ioana și Ilie Năstase par să se înțeleagă acum bine.

Ilie și Ioana Năstase se pregătesc de un bebeluș?

Cei doi sunt împreună de mult timp și chiar se gândesc să facă un copil. Marele tenismen a vorbit despre faptul că și-ar dori un copil cu Ioana, eventual o fetiță pe care să o facă viitoarea Simona Halep.

„Soția mea mi-a promis că, dacă e fetiță, o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu joacă tenis. Și a spus că dacă noi vom avea un copil, ea îi pune racheta în mână de la șase luni”, a spus Ilie Năstase.

Tenismenul și-ar dori ca măcar unul dintre copiii lui să joace tenis

Acum, el a făcut noi declarații despre posibilitatea de a face un copil cu Ioana, spunând că „lucrează intens la asta”, dar nu promite că va reuși, „nu sunt Superman”, a spus el amuzat.

Cât despre cariera unui viitor copil, Ilie Năstase spune că i-ar plăcea să joace tenis, dar nu poate forța pe nimeni să facă ceea ce nu îi place.

„Eu îmi doresc multe, nu știu dacă se poate realiza. Sigur, suntem dornici să facem treaba asta. Am ce să vă spun, dar deocamdată nu s-a întâmplat. Deocamdată încercăm. Zic ăștia ca sunt Superman. Vedem ce putem face și dacă există posibilitate, îl facem.

Nu știu dacă o fac (n.r. Simona Halep), eu vreau să o fac. Nu pot să forțez pe cineva să facă ceva care nu îi face plăcere. Copilul face ce vrea el. Dacă îi pui o rachetă în mână, îi e și frică. Uitându-te, înveți”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase putea alege fotbalul, în locul tenisului

El a fost întrebat dacă tenisul rămâne marea lui iubire, la 75 de ani. Tenismenul a spus că și-a dedicat toată viața acestui sport și că s-a apucat să joace tenis când nici măcar nu știa cum arată o rachetă.

În plus, el a avut ocazia să aleagă fotbalul, dar a preferat tenisul, un joc rar practicat în România pe acele vremuri.

Mi-am dedicat viața pentru tenis, a fost pasiunea vieții mele și rămâne până mor. M-am apucat de tenis la 3 ani. N-ai cum să uiți asta. E decizia mea să aleg sportul ăsta, că am făcut și fotbal. Am ales pentru că mi-a plăcut mai mult și aveam mai puține vânătăi la picioare decât la fotbal. 

Tenisul mi-a dat cea mai mare satisfacție, să fii numărul 1 mondial dintr-o țară în care tenisul nu se juca atât de mult. M-am lăsat la 39 de ani. Zic mulți că trebuie să mă las că sunt cel mai bun (…) Nu trebuie! ”, a spus el într-un interviu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI