Ioana Ginghină, din nou mireasă după ce a divorţat de Alexandru Papadopol. „Mă mărit a treia oară”

Ioana Ginghină, din nou mireasă după ce a divorţat de Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină, din nou mireasă! Actrița a mărturisit că își dorește să îmbrace rochia albă și pentru o a treia oară, deși a divorțat de curând de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capăt poveștii de iubire la notar, în urmă cu câteva luni. De atunci, fiecare dintre soți pare să își vadă de propriul drum.

Ioana Ginghină, din nou mireasă!

Ioana Ginghină, din nou mireasă după ce a divorţat de Alexandru Papadopol.
Ioana Ginghină a mărturisit că își dorește să se mărite, la 3 luni de la divorț

Actorii au rămas în relații de prietenie, de dragul fiicei lor, dar se pare că relația civilizată e totuși umbrită de anumite cerințe. Despre toate acestea, Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii, neștiute până acum, mai ales că e vorba de un divorț atât de dureros.

Fosta soție a lui Papadopol spune că nu îi poartă acestuia pică, dar că el are anumite pretenții, în ceea ce-o privește. Ioana vrea sa fie din nou mireasă, după decepția amoroasă suferită. Încă ține într-un loc special verigheta de la cununia sa religioasă.

„Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”, a povestit Ioana Ginghină, potrivit click.ro.

Ce i-a interzis Alexandru Papadopol

Pe data 21 septembrie, Ioana a împlinit vârsta de 42 de ani, iar cu acest prilej a hotărât că merită câteva clipe de răsfăț. Tocmai de aceea, vedeta a plecat împreună cu o prietenă, îmtr-o escapadă la Roma. Când a revenit în țară, însă, a primit un apel de la fostul ei soț, care îi interzicea vehement ca ea să îi mai folosească numele. „Și acum cum o să-i spun: el?!”, se întreba actrița, cu câteva zile în urmă.

„Am și eu acum timp pentru mine, merg la sport, la salon, fac yoga, plus că am mers vara asta în multe vacanțe. În curând plec și la Londra”, a mai adăugat Ioana Ginghină.

Cât despre vestea cea mare, a unei viitoare nunți, fosta lui Alexandru Papadopol pare să fie foarte convinsă că fericitul moment se va petrece cât de curând. „Mă mărit și a treia oară. Nu stau așa nemăritată. Până la 45 de ani mai stau atât”, a completat declarat actrița.

Urmăriți Playtech.ro și pe