14 nov. 2023 | 17:01

Ioana Ginghină a ajuns pe perfuzii! ”Sper că sunteți mai sănătoși decât mine”

Monden
Ioana Ginghină a ajuns pe perfuzii! ”Sper că sunteți mai sănătoși decât mine”
Ioana Ginghină a precizat faptul că și-ar fi dorit să ia o pauz

Una din actrițele apreciate ale momentului, Ioana Ginghină, se parre că a avut ceva probleme de sănătate, despree care a decis să vorbească recent. Conform relatărilor, fanii au aflat că Ioana Ginghină a ajuns pe perfuzii. Citește mai departe și află de ce s-a ajuns aici.

Ioana Ginghină a avut o nuntă cu probleme

La finalul lunii trecute Ioana Ginghină a spus Da, alături de noul ei partener de viață, Cristi Pitulice, cei doi având parte de o nuntă cu mici aventuri.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Cristi Pitulice, soțul Ioanei Ginghină. Are un CV impresionant

Așa cum povestea chiar actrița, nunta s-a vrut a fi una mai puțin convențională, așa că nuntașii au fost invitați în curtea casei sale, și nu într-un local, așa cum se face de obicei. Numai că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, fiind vizitați de polițiști:

”A ieșit foarte frumos, superb, arăta curtea superb, totul decorat, frumos, dar au chemat vecinii poliția. La ora 4 după amiază, prima dată, că au chemat de trei ori poliția.

Venea poliția și zicea: ”Da, am constatat, nu e muzica tare”. Muzica chiar nu era tare, noi vorbeam între noi la mese, nu țipam. Nu vecinii noștri au chemat, cu care vorbisem deja.

Niște vecini de peste trei curți. Își cereau și scuze săracii, îți dai seama, ieșea Cristi primul, ieșeam și eu, odată am ieșit și cu domnișoarele de onoare. Nu s-a dat amendă.”, a povestit vedeta.

Află aici detaliile: Actrița a avut o nuntă cu probleme

Cum a ajuns Ioana Ginghină a ajuns pe perfuzii

A trecut o lună de la fericitul moment, dar Ioana Ginghină a avut parte de ghinioane, iar în cel mai recent clip publicat a povestit cum a ajuns la perfuzii.

Ioana Ginghină a postat în cursul zilei mai multe videoclipuri cu activitățile sale, așa cum și-a obișnuit fanii. Totuși, ziua vedetei nu a început tocmai bine, mai ales că în loc de o cafea, aceasta a trebuit să bea Fervex la prima oră, pentru că este foarte răcită.

Află și: Vedeta e mulţumită de notele luate de fiica sa la Evaluarea Națională. Cum va fi recompensată Ruxandra: ”Pentru ea s-a terminat nebunia” EXCLUSIV

Chiar și așa, Ioana Ginghină a precizat faptul că și-ar fi dorit să ia o pauză, însă are foarte multe sarcini de îndeplinit, iar concediul cu siguranță nu e o soluție. Vedeta a mărturisit și că urmează un spectacol important la teatrul Ion Creangă la care trebuie să participe, iar zilele acestea sunt repetiții la foc maxim.

La câteva ore după ce a postat videoclipurile în care spunea că medicamentele o vor pune pe picioare, cel puțin pentru moment, Ioana Ginghină a postat o fotografie în care este pe perfuzii. În imagine, vedeta a scris ”Ce trebuie să faci ca să reziști în sistem

”Bună dimineața, ce faceți, cum sunteți? Sper că sunteți mai sănătoși decât mine. Eu sunt aici la un Fervex de data aceasta, nu la o cafea, pentru că am o perioadă extrem de aglomerată în viața mea.

În ciudat faptului că mă trece o răceală nu pot să îmi iau concediu pentru că trebuie să scoatem ceva în premieră la teatrul Ion Creangă, așa că, mai cu un Nurofen, mai cu un Theraflu ducem răceala pe picioare, iar în timpul ăsta mergem și la repetiții și ne facem treaba.”, a povestit Ioana Ginghină.

Actrița are spectacole la teatrul Ion Creangă

Deși bolnavă, actrița a fost nevoită să meargă la coafor și să se pregătească, precizând în același timp că de astăzi se intră în Postul Crăciunului, și că va ține doar două zile pe săptămână post:

”Ieri am fost și la coafor, dar ce să fac, trebuie să arăt bine pentru că vineri am spectacol, nu puteam să merg cu rădăcinile astea. Sper că sunteți bine, voioși, într-o perioadă frumoasă.

De asemenea, vedetă a precizat că și-ar dori să țină postul Crăciunului, însă medicul i-a recomandat că nu este un moment potrivit pentru sănătatea acesteia. De mâine intrăm și în Postul Crăciunului, o să vă mărturisesc că din motive de sănătate eu voi ține doar miercurea și vinerea anul acesta.

Cred că este prima dată după mulți ani, cred că vreo 20, când nu țin tot postul Crăciunului, dar la recomandarea doctorului nu am voie să țin acest post, abia am primit această miercuri și vineri, asta este. Dar vă recomand să țineți măcar o săptămână dacă puteți!”, a spus Ioana Ginghină pe Instagram în prima parte a zilei.

Citește și: A facut nuntă cu 50 de invitați. Obiectul neobişnuit pe care îl va purta în ziua cea mare: “Va avea loc în curte” EXCLUSIV VIDEO

Rămâne să aflăm care va fi starea de sănătate a actriței în perioada următoare, dar și care vor fi noile spectacole programate în agenda ei.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro