21 mai 2022 | 17:18

Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante la un an de la moartea tatălui său. Ce nu și-a dorit niciodată să facă fiica lui

Monden
Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante la un an de la moartea tatălui său. Ce nu și-a dorit niciodată să facă fiica lui
Ioana Dichiseanu a facut marturisiri emotionante despre tatal sau

A trecut un an de când regretatul artist Ion Dichiseanu a trecut la cele vesnice. Pentru familia lui, amintirea sa este vie, iar dorul, nemărginit. Ioana, fiica actorului, merge săptămânal la mormânt pentru a-i aprinde o lumânare și a sta de vorbă cu părintele său. Tânăra și mama ei, Simona Florescu, spun că îl visează des pe „Dichi”.

A trecut un an de la moartea lui Ion Dichiseanu

În urmă cu un an, vestea morții lui Ion Dichiseanu a picat ca un trăsnet pentru familia care îl aștepta acasă, dar și pentru fanii marelui actor. La acel moment, fiica lui a declarat că artistul începea să se simtă mai bine, după patru luni petrecute în spital, dar organismul lui era atât de slăbit, încât nu a mai rezistat. Celebrul om de televiziune a decedat la Floreasca, în brațele fiicei sale, așa cum și-a dorit. Acum, Ioana Dichiseanu a făcut noi dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce nu și-a dorit niciodată să facă fata lui. 

Fiica regretatului actor face mărturisiri emoționante

Întrebată fiind în cadrul unui interviu dacă regretatul artist Ion Dicihiseanu și-a dorit ca fiica acestuia să urce pe scenă sau să joace în filme, Ioana a dat un răspuns surprinzător.

„Nu, nu și-a dorit. Voia să mă țină, culmea, cât mai departe de această latură…de zona artistică, pentru că știa ce implică, în primul rând, pentru o femeie. Este mai greu să pătrundă și să aibă greutate. E mult mai complicat. Cu toate acestea, mergând la repetiții, crescând în culisele spectacolelor, teatrelor, nu aveam cum să stau departe de această zonă artistică. Așadar, tot acolo am ajuns.”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Ce meserie voia să urmeze Ioana

Potrivit fiicei sale, Ion Dichiseanu visa ca Ioana să ajungă medic sau specialist în relații internaționale.

„El și-ar fi dorit, când eram foarte mică, să termin Facultatea de Medicină. Ulterior, când terminam clasa a VIII-a și încercam să mă orientez pe ce profil să merg. Am terminat uman – filologie și propunea tata Relații internaționale. Dar i-am spus că nu mă regăsesc.”, a spus vedeta.

„Dichi” a murit la 20 mai 2021

„Dichi”, așa cum îl alinta fosta lui soție, Simona Florescu, s-a simțit rău la începutul anului 2021. Problemele de sănătate l-au determinat să meargă la spital pentru investigații. Medicii i-au făcut o radiografie, însă analizele au fost interpretate greșit, fiindu-i recomandată o bronhoscopie la o clinică privată. În timpul procedurii, regretatul actor Ion Dichiseanu a fost infectat cu o bacterie care i-a fost fatală. S-a stins din viață „Dichi”..