Răsturnare de situație între Ioana și Ilie Năstase? Telenovela pare că nu s-a încheiat, cum au apărut

Răsturnare de situație între Ioana și Ilie Năstase? Telenovela pare că nu s-a încheiat, cum au apărut
Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase Telenovela pare ca nu s-a încheiat, cum au aparut

În 4 ani de relația și doi de căsnicie, Ioana Simion și Ilie Năstase au ocupat prima pagină a publicațiilor mondene din România. Iubirea lor cu năbădăi i-a făcut pe fani să se întrebe în ce punct al relației au ajuns acum, după ce frumoasa brunetă a dat de înțeles printr-un mesaj pe Facebook, postat luna trecută, că între ea și Nasty totul s-ar fi terminat.

S-au împăcat Ioana Simion și Ilie Năstase?

Ioana Simion și Ilie Năstase formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După ce frumoasa brunetă a dat de înțeles, acum o lună, că ar fi scris ultima filă a poveștii sale de iubire cu fostul mare tenismen al României, noi detalii apar în presă privind o posibilă împăcare între cei doi.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, scria Ioana Simion pe rețelele de socializare, în octombrie 2021.

Ioana și Ilie Năstase, surprinși împreună în oraș

Deși cei doi soți au avut parte de multe certuri, despărțiri și împăcări de-a lungul anilor, se pare că Ioana Simion și Ilie Năstase ar fi revenit la sentimente mai bune, după ce fotoreporterii de la Wowbiz i-au surprins împreună într-un centru comercial din Capitală, imagini care se pot vedea aici.

Celebrul tenismen Ilie Năstase și Ioana Simion au fost văzuți în zona unui cunoscut centru comercial, acolo unde nu au stat singuri, ci s-au întâlnit cu o femeie. Domnul și doamna Năstase au luat masa împreună cu interlocutorul lor. Apoi, la plecare, fiecare s-a urcat în mașina sa, mergând pe drumuri separate.