Ioana Băsescu a dispărut din viața publică, după scandalul ”Nana”, iar acum nu o mai recunoști. FOTO

Ioana Băsescu a dispărut din viața publică, după scandalul ”Nana”, iar acum nu o mai recunoști. FOTO
Ioana Băsescu a dispărut din viața publică, după scandalul ”Nana”

Ioana Băsescu(41 de ani) este fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu. De profesie notar, Ioana nu mai este prezentă de mult în viața politică și publică, lucru care incită, totuși, curiozitatea oamenilor. Cum arată acum?

Ioana Băsescu a dispărut din viața publică după scandalul ”Nana”

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, trăiește acum departe de ”ochii presei” și nu se mai implică de mult în politică, tatăl său rămânând să se ocupe de acest domeniu. Ioana, spre deosebire de sora sa, Elena, nu este atât de pasionată de modă, ba chiar de multe ori adoptă ținute mai mult lejere, simple, care să îi acopere imperfecțiunile, decât haine extravagante, în trend, colorate sălbatic. Nu de mult, fiica cea mare a fostului lider de stat a fost surprinsă de paparazzi pe stradă. Din imagini se poate observa că Ioana Băsescu preferă, în prezent, hainele largi, în culori închise. De asemenea, nici de machiaj nu se mai ocupă, optând pentru un look natural.

Scandalul ”Nana”

Deși Ioana Băsescu nu mai dorește o viață publică, aceasta a reapărut în ochii lumii cu scandalul legat de firma SC Agro Green Nana SRL, prin care fosta ei prietenă, Elena Udrea, deținea terenuri agricole și presta lucrări agricole în arendă. Mai clar, statul i-a închis firma fostului ministru al Turismului, la finalul lunii februarie, prin care a lucrat pământurile de la Nana ale fiicei lui Băsescu. Măsură a venit în vara anului trecut, când Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din București a cerut instanței dizolvarea companiei cu pricina.

Ioana Băsescu a dispărut din viața publică, după scandalul ”Nana”, iar acum nu o mai recunoști. FOTO
Ioana Băsescu alături de Elena Udrea

Firma pe care Elena Udrea a înființat-o, în anul 2013, care a lucrat, în arendă, terenurile pe care Ioana Băsescu le-a achiziționat în localitatea Nana, județul Călărași, a fost închisă de Tribunalul București, în timp ce patroana se afla în închisoare, în Costa Rica. Deşi hotărârea instanţei, pronunţată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, impunea Finanţelor obligaţia de a o publica în Monitorul Oficial şi pe portalul Oficiului Registrului Comerţului, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent”,  a dezvăluit profit.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI