Elena Udrea l-a sunat pe Traian Băsescu. Ce i-a spus la telefon fostul ministru. Fostul președinte a rămas fără cuvinte

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Băsescu

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Băsescu înainte să plece din Costa Rica, dar și după ce a ajuns în România. Fostul președinte al României este cel care a dezvăluit că Udrea l-a sunat și i-a spus că revine în țară pentru că are încredere că procesele sale vor fi rejudecate și pentru că vrea să își crească fetița în țară.

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Băsescu

Traian Băsescu a spus că fostul ministru al Turismului speră ca instanța să îi dea o sentință favorabilă în urma reluării procesului său și că se consideră nevinovată.

„Da, m-a sunat, am vorbit și înainte de a pleca și după ce a ajuns. Nu cred că va mai face politică, prioritatea ei, din ce am înțeles, este să-și dovedească nevinovăția și își pune mari speranțe în reluarea procesului. Ea își dorea foarte mult să-și crească copilul în România, de aceea a ținut mult să se întoarcă”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate.

Fostul șef de stat nu crede că Elena Udrea s-a întors în România pentru a face denunțuri și susține că aceasta știe la fel de multe lucruri ca oricare alt politician.

„Povestea asta că vine Udrea în țară, începe să vorbească și se cutremură lumea, eu cred că trebuie abandonată. Elena știe detalii la fel de multe ca alți politicieni. Marele ei moment de dezvăluiri a fost acel denunț la DNA (împotriva lui Florian Coldea n.r), dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Băsescu.

Elena Udrea s-a întors în România luni, 7 iulie 2019, la aproximativ un an și jumătate de la fuga sa în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a luat un avion din Costa Rica până în Germania, apoi a schimbat zborul și a aterizat în Bulgaria, unde a fost așteptată de iubitul său. Cei doi au intrat în România cu mașina, prin vama Giurgiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI