Ioana a pus piciorul în prag. Ce trebuie să facă Ilie Năstase pentru ea, altfel divorțează

Ioana a pus piciorul în prag. Ce trebuie să facă Ilie Năstase pentru ea, altfel divorțează
Ilie Nastase si sotia lui, Ioana

Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag, după ce Nasty a agresat-o fizic în locuința lui, în urmă cu aproape două luni. Ioana a dezvăluit ce trebuie să facă pentru ea fostul mare jucător de tenis, ca să nu ajungă la divorț, în contextul în care el a reușit deja să o surprindă plăcut de Dragobete.

Ioana Năstase: ”Nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum”

Ilie Năstase a început să facă tot felul de gesturi frumoase pentru soția lui, ca să o convingă să se împace cu el. Flori, cadouri, cine romantice, orice, doar să nu divorțeze, după ce a devenit violent cu ea! Însă, Ioana nu se lasă înduplecată prea ușor și vrea să se asigure de faptul că nu va mai trăi niciodată un episod de agresivitate din partea lui. În plus, ea ar prefera o relație ușor diferită față de cea pe care obișnuia să o aibă cu Nasty.

”Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită. Nu ne-am împăcat, pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum. Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară”, a declarat Ioana Năstase pentru PlaySport.ro.

Ce trebuie să facă Ilie Năstase pentru soția lui, ca să nu divorțeze

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit ce trebuie să facă fostul jucător de tenis ca să își salveze căsnicia. Ioana susține că doar așa va putea să treacă cu adevărat peste acele amintiri oribile. Bruneta a spus că nu își dorește nimic altceva de la el.

”I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a mai spus Ioana Năsatse.

Cum a surprins-o Ilie Năstase pe soția lui de Dragobete

În ciuda faptului că nu mai locuiește cu soția lui, Ilie Năstase nu lasă să treacă mai mult de o săptămână fără să o vadă pe Ioana. El a profitat de ziua de Dragobete ca să îi facă o surpriză frumoasă. I-a dat întâlnire ca odinioară și i-a dăruit un buchet cu florile ei preferate.

”Nu ştiu cum a făcut, dar de data asta a avut şi trandafiri albi şi crini albi şi flori de liliac, tot albe. Nu ştiu cum a reuşit să găsească pe vremea asta liliac alb, dar Ilie a ştiut mereu să fie surprinzător. I-am spus că a reuşit să mă surprindă plăcut şi cred că a înţeles că de asemenea gesturi am nevoie. Simt că face eforturi ca să ne fie bine, dar vreau să văd că nu e ceva de moment”, a povestit Ioana Năstase.