Investiția pe care Anamaria Prodan o va face după divorțul de Reghecampf. Milioane de euro sunt în joc

Investiția pe care Anamaria Prodan o va face după divorțul de Reghecampf. Milioane de euro sunt în joc
Anamaria Prodan are planuri mari în fotbal după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Investiția pe care Anamaria Prodan o va face după divorțul de Reghecampf. Sexi-impresara și povestea sa tumultoasă cu antrenorul de la U. Craiova a ajuns ți în presa italiană. Cei doi au fost comparați cu mult mai faimosul cuplu Mauro Icardi,jucătorul de la PSG și soția și managerul său, Wanda Nera, care au o relația zbuciumată din cauza infidelităților. În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a dat de înțeles că și-ar dori să investească serios în fotbalul din Peninsulă.

Investiția pe care Anamaria Prodan o va face după divorțul de Reghecampf

Investiția pe care Anamaria Prodan o va face după divorțul de Reghecampf. Sexi-impresara și-a purtat povestea de dragoste și trădare din căsnicia cu antrenorul de la U. Craiova și în presa italiană. Jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com i-au luat acesteia un interviu în care Anamaria Prodan a vorbit despre situația din relația cu Reghe, dar și de planurile de după divorțul de acesta.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost comparați cu mult mai faimosul cuplu Mauro Icardi – Wanda Nara. Fotbalistul de la PSG și soția sa, care îi este și agent, au o căsnicie zbuciumată. De curând, cei doi se separaseră din cauză indifelității lui Icardi. Atacantul argentinian a avut o aventură cu actrița și modelul China Suarez, conațională cu Icardi.

Până la urmă, Wanda Nara l-a iertat pe Icardi, mai ales că și ea „călcase pe bec”, la un moment dat, într-un mod similar. În cazul Prodan-Reghecampf, tehnicianul de 46 de ani are o legătură cu mult mai tânăra Corina Caciuc, aceasta fiind și însărcinată.

Milioane de euro sunt în joc

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre situația dificilă a căsniciei cu Laurențiu Reghecampf

Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei, care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las singuri. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Dar, după ce rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar.

Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, da, ne-am dori un club în Italia”, a declarat Anamaria Prodan potrivit publicației citate.

Anamaria Prodan a făcut o declarație surprinzătoare în privința planurilor pe care le are după divorțul ce pare iminent de Laurențiu Reghecampf. Ea a afirmat că i-ar plăcea să cumpere un club din Peninsulă, cele vizate fiind două echipe din Sicilia.

Palermo sau Catania. La Catania am colaborat cu Lo Monaco (n.r. – fost director sportiv, apoi administrator delegat) atunci când a fost transferat Dică şi îmi place. La fel şi Palermo”, a spus Anamaria Prodan, potrivit aceleiași surse.

O asemenea investiție s-ar cifra la milioane de euro, chiar dacă e vorba de cluburi din Serie C, dar cu un istoric mult mai bun decât situația actuală. Conform Transfermarkt, clubul Palermo are o cotă de piață de 5,45 milioane de euro, în timp ce Catania este cotată la 4,95 milioane de euro. În 2020, Anamaria Prodan a fost finanțatoarea echipei Harmannstadt, din Liga 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI