Ana Porgras, despre bărbatul pe care îl iubește. Ce a anunțat fosta concurentă Survivor România

Ana Porgras, despre bărbatul pe care îl iubește. Ce a anunțat fosta concurentă Survivor România
Cine este iubitul Anei Porgras de la Survivor

Declarații incredibile din partea uneia dintre cele mai apreciate Faimoase de la Survivor România sezonul 2. Ana Porgras iubește și este iubită la rândul ei. Cine este bărbatul care i-a furat inima.

Cine este iubitul Anei Porgras de la Survivor România

Relația ei complicată de prietenie cu Zanni de la Survivor România i-a adus și mai multă notorietate frumoasei Ana Porgras.

Deși între cei doi nu ar fi fost niciodată o poveste de iubire, fanii câștigătorului sezonului 2 și ai frumoasei brunete au sperat până-n ultima clipă că preferații lor vor reveni la sentimente mai bune și își vor acorda o șansă pe plan sentimental.

Fosta gimnastă a fost una dintre cele mai populare și îndrăgite concurente din cadrul competiției care s-a desfășurat în Republica Dominicană, iar de când s-a întors din concurs, viața brunetei s-a schimbat radical.

Invitată recent în cadrul podcastului Roxanei Nemeș, Ana Porgras a vorbit despre bărbatul din viața ei, iubitul care i-a furat inima. Senzuala brunetă a vorbit pentru prima dată despre viața ei sentimentală, când i s-a destăinuit fostei sale colege din echipa Faimoșilor.

Roxana Nemeș: Ai cunoscut dragostea matură?

Ana Porgras: Da, da.

Roxana: Atât am vrut să aud. Și cum stă Ana Porgras acum cu dragostea?

Ana Porgras: Sunt fericită, sunt împlinită..

Roxana Nemeș: Ești ca o floricică. Dar temperataaa! Ți-ai găsit nașul, da?

Ana Porgras: Da.

Roxana Nemeș: M-ai făcut curioasă! Abia aștept să-l cunoaștem.

„În data de 31 decembrie, eu mi-am luat bagajul și am plecat!”

Ana Porgras a mărturisit că acum a cunoscut dragostea adevărată și este cu adevărat fericită alături de partenerul ei care o împlinește pe toate planurile.

Sportiva și-a amintit de câteva experiențe mai puțin plăcute pe care le-a trăit acum mulți ani, când simțea pentru prima dată fiorul iubirii.

Mai mult de atât, fosta Faimoasă de la Survivor România a rememorat un episod din trecutul său în care s-a despărțit de un fost iubit chiar în noaptea de Revelion.

„Cred că așa a fost să fie, habar n-am, nu știu de ce s-au întâmplat lucrurile așa. În data de 31 decembrie, eu mi-am luat bagajul și am plecat. În ziua de Revelion, când toată lumea trebuia măcar să aștept, să treacă Revelionul, nu?

Am zis: deci eu nu mai rămân cinci minute aici. Cinci minute, îmi iau bagajul și am plecat.”, i-a mai spus Ana Porgras Roxanei Nemeș, în cadrul podcastului „Roxana te dezbracă de secrete” de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI