Întrebarea rușinoasă primită de Cătălin Măruță, în direct la TV. A răspuns cu jumătate de gură și apoi a râs

Întrebarea rușinoasă primită de Cătălin Măruță, în direct la TV. A răspuns cu jumătate de gură și apoi a râs
Cătălin Măruță, surprins. Ce întrebare rușinoasă i s-a pus în direct

Cătălin Măruță a fost pus în fața unei întrebări rușinoase chiar în emisiunea sa. Cunoscutul prezentator de televiziune nu a știut cum să reacționeze, așa că a dat un răspuns cu jumătate de gură pentru a scăpa de curiozitatea tuturor. Totuși, momentul i-a lăsat mască pe fanii ce îl urmăresc pe acesta.

Cătălin Măruță, victima unei întrebări rușinoase chiar în direct. Ce a spus prezentatorul

Chiar dacă vedeta de la PRO TV își supune invitații la fel și fel de întrebări inconfortabile, se pare că acum a venit rândul său să fie luat la bani mărunți! Cătălin Măruță l-a chemat în emisiunea sa pe Magitot, iar cunoscutul magician a avut poftă de câteva glume la adresa prezentatorului de televiziune ce l-au pus pe acesta într-un mare impas.

Relația de prietenie dintre Magitot și Cătălin Măruță este foarte apreciată de fani, așa că magicianul îi pune de foarte multe ori întrebări inconfortabile prezentatorului de televiziune. De această dată, el a făcut multe aluzii sexuale în emisiunea partenerului Andrei, iar vedeta de la PRO TV a dat răspunsuri cu jumătate de gură și a preferat să râdă în momentul în care s-a prins ce își dorește să facă invitatul său.

„Magitot: De la ce vârstă te joci cu ciocanul?
Cătălin Măruță: De mic. (râde) (…)
Magitot: Apropo, ai jucării?
Cătălin Măruță: Da.
Magitot: Cu baterie sau încărcare?”, a fost dialogul spumos dintre cei doi.

Cătălin Măruță a comis-o! Cum i-a atras atenția Magitot

De asemenea, acesta nu a fost singurul moment ce i-a lăsat pe telespectatori mască. Cătălin Măruță și-a dorit să îl pună pe Magitot să ghicească cine este prezentatorul noului sezon Masked Singer, așa că vedeta de la PRO TV a pus chiar în platou o figurină ce îl reprezintă pe viitorul star al show-ului.

Totuși, în momentul în care partenerul Andrei s-a aplecat să dezlipească autocolantul de pe figurina expusă în platou, el a fost atenționat de Magitot pentru a nu fi victima unui moment rușinos chiar în direct. Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, magicianul a oferit un comentariu extrem de amuzant, spre deliciul vedetei de la PRO TV: ‘Se vede operația, nu te mai apleca.’

Bineînțeles, aceștia nu se feresc de diferite aluzii sexuale și comentarii pline de umor de fiecare dată când Magitot vine în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, semn că se înțeleg extrem de bine și nu se feresc de anumite întrebări inconfortabile ce trezesc curiozitatea tuturor telespectatorilor ce îi urmăresc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI