De ce nu a apărut Florin Busuioc azi la Pro TV. Cătălin Măruță a făcut imediat o glumă

De ce nu a apărut Florin Busuioc azi la Pro TV. Cătălin Măruță a făcut imediat o glumă
De ce nu a apărut Florin Busuioc la Pro TV azi?

Florin Busuioc și-a obișnuit fanii să se afle în fața televizioarelor în cadrul emisiunii ‘La Măruță’ unde vine cu foarte mare drag. Iată că azi nu și-a făcut apariția, iar cei care îl îndrăgesc s-au întrebat ce se întâmplă cu celebrul prezentator al rubricii meteo. Cătălin Măruță a făcut imediat o glumă despre eveniment. Ce a spus moderatorul?

De ce Florin Busuioc nu a apărut azi la Pro TV?

Florin Busuioc a devenit unul din cele mai plăcute și iubite personaje din lumea publică și se află deja de zeci de ani în vizorul românilor. Acesta este de departe cel mai cunoscut prezentator al rubricii meteo de la noi din țară și îi face concurență colegei sale în dreptul numărul anilor petrecuți de ea la rubrica Horoscop.

Neti Sandu este și ea o emblemă Pro TV, iar românii deja nu văd noile vești despre vreme sau despre zodii fără vreunul din cei doi. Iată că simpatia publicului l-a adus în platoul lui Cătălin Măruță în emisiunea sa. Azi, însă, i-a fost simțită prezența aici, iar telespectatorii l-au asaltat imediat pe moderator cu întrebări.

Cătălin Măruță a explicat lipsa acestuia în stilul caracteristic, printr-o glumă: „N-a venit (n.r. Florin Busuioc) de frica ploilor pe care le anunță!” Ulterior, prezentatorul a trecut mai departe și și-a prezentat ultimul invitat din ediția de azi.

Ironiile lui Busu sunt pe placul românilor

Florin Busuioc este cunoscut ca fiind un om asumat și tăios, iar în rândul comentariilor știrilor din ultima vreme dă cărțile pe față. Acesta a ironizat de-a lungul timpului chiar și modul în care autoritățile române își fac treaba.

“Ce ți-a trebuit calul omului? Dar polițiștii știau? Cum si-au dat seama că l-a furat. Probabil că și-au dat seama polițiștii, și, ăsta dobitoc, s-a dat de gol cumva. Sau polițiștii știau că e calul bătrânului din curte. Intri în pușcărie așa, mare scofala ce a făcut el”, a declarat Florin Busuioc la emisiunea lui Cătălin Măruță.

“Exista delimitare a granițelor? Unde există, mă, că nu există nicio delimitare. Eu nu m-am plimbat în halul asta pe plajă, să uit de mine. Arată-mi și mie cum e delimitată granița dintre Bulgaria și România! A venit și el în România cum ne ducem și noi în Marea Britanie, la cules de ceva. Asta-i delimitare, mă? Păi, pot să sar pârleazul. El a luat-o pe malul marii, s-a dus prin apă. Asta e granița noastră. Nici graniță nu avem. Nu ne trebuie, nu avem nevoie”
Florin Busuioc

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI