Întrebarea care o deranjează cel mai mult pe Delia. Ce a dezvăluit cântăreața

Întrebarea care o deranjează cel mai mult pe Delia. Ce a dezvăluit cântăreața
Intrebarea care o deranjeaza cel mai multe pe Delia

Fanii Deliei o scot din minți pe artistă, ori de câte ori îi adresează această întrebare. Cântăreață mărturisește că nu înțelege de ce atâta interes din partea oamenilor pentru un detaliu personal din viața ei. Despre ce este vorba, dezvăluirea a fost făcută chiar de Delia.

Întrebarea care o deranjează cel mai mult pe Delia

Din cinci întrebări, una trebuie să fie despre vârsta vedetei. Delia a mărturisit recent, în cadrul unui podcast produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, că anumiți fani sunt turbați pe vârsta ei. Deși se apropie de 40 de ani, Delia este o femeie extrem de frumoasă, care nu se ghidează după vârsta din buletin, ci după cum simte.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy, încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic: S-a întâmplat ceva? Care e problema?”, a spus artista, în cadrul unui podcast găzduit de Gojira.

Artista este indignată de atitudinea fanilor

Cu toate că este o persoană destul de înțelegătoare și încearcă să nu vadă defectele oamenilor, frumoasa blondină este deranjată de remarcile oamenilor, care îi spun că trebuie să se comporte pe măsura vârstei, lucru cu care nu este deloc de acord Delia. Cântăreață se declară foarte indignată de atitudinea fanilor, care pun în balanță mereu fizicul și anii acesteia. La cei 39 de ani, vedeta trăiește viața din plin, chiar dacă lumea o judecă.

Vedeta mărturisește că are tot dreptul să facă tot ce simte, din moment ce copilăria sa nu a fost una tocmai frumoasă. În esență, toți suntem niște copii dezvoltați, este de părere Delia. Tot artista dezvăluie că nimeni nu trebuie să uite că are suflet de copil, iar ea vrea să păstreze acea doză de inocență pe care o avea și în copilărie.

„Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh. Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta (…) În esență, suntem niște copii dezvoltați. Nu ai voie să uiți de asta, pe mine m-a marcat copilăria mea.”, a precizat Delia, pentru sursa amintită.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI