Într-o piață din Germania, se vindea ”om bio la kilogram”. Cât costa și cum au reacționat clienții

Într-o piață din Germania, se vindea ”om bio la kilogram”. Cât costa și cum au reacționat clienții

Sutele de oameni care au călcat de curând într-o piață de carne din Germania au avut parte de un șoc imens. La o vitrină frigorifică nu se aflau bucăți de miel, porc sau vită, ci „un om bio”, precum scria pe etchetă. Cum au reacționat cumpărătorii, cât costa un kilogram și ce se afla, de fapt, înauntru?

„Om bio la kilogram”, într-o piață de carne din Germania

Sute de oameni din Germania aproape că n-au crezut ce le văd ochii. În piața de carne din Gütersloh, Renania de Nord-Westfalia, la o vitrină frigorifică, se afla „om bio la kilogram”. Acesta era expus fără piele, învelit doar într-o folie de plastic, alături de eticheta sa. Mai mult decât atât, conform acesteia, era destinat consumului, iar prețul era de doar 2.99 de euro/kilogram.

Toată bucata avea prețul de 174.99 de euro. Când s-au apropiat și au auzit povestea, majoritatea curajoșilor au apreciat imediat inițiativa. Corpul din folie era, de fapt, un manechin care a fost expus de către o organizație în semnul protejării animalelor, ca o formă de protest față de numărul extrem de mare al abatoarelor din lume, potrivit Neue Westfälische, citat de digi24.ro.

„Om bio la kilogram”, în vitrinele dintr-o iață de carne din Germania. Cât costă un kilogram și ce au făcut clienții când au văzut ce era,de fapt, înnfășuratîn folia de plastic?

Ce au făcut comercianții?

Oamenii au privit cu groază vitrina, mulți au sunat chiar și la 112, mai apoi au fost cuprinși de povestea în cauză. Pe eticheta de lângă cele două prețuri se mai afla și întrebarea: „Este în regulă să ucidem animale?”

La un stand de lângă, organizația de protecție a drepturilor animalelor care luptă împotriva extinderii abatoarelor a afișat informații despre consecințele consumului de carne. Fondatorul organizației, Camila Cirlini, a susținut faptul că protestul i-a deranjat pe comercianți și nu numai, încercând să-i gonească pe voluntari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI