Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Irina Tănase, după despărțirea de Liviu Dragnea. Transformare spectaculoasă

Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Irina Tănase, după despărțirea de Liviu Dragnea. Transformare spectaculoasă
Ce s-a decis Irina Tănase să facă după despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase și-a dorit să aibă parte de o schimbare după despărțirea de Liviu Dragnea. Aceasta a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a scăpa de o mică neplăcere. Internauții au observat imediat că ea este total schimbată după ce o fotografie a apărut în mediul online.

Cum arată acum Irina Tănase

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a preferat să fie extrem de discretă și pe rețelele de socializare după despărțirea de fostul lider PSD. Aceasta trece printr-un episod destul de dificil, astfel că s-a hotărât să recurgă la o mică schimbare. Ea a surprins internauții, intervenția estetică fiind vizibilă.

Mulți au fost surprinși în momentul în care a fost confirmată despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. La momentul respectiv, blondina a explicat că este cel mai dureros moment trăit de ea, mărturisind că a primit un mesaj într-o noapte, iar ruptura s-a produs brusc.

Ulterior, ea nu a mai putut să dea de partenerul său, deși a susținut că i-a fost fidelă, contrar unor informații apărute. Iată că aceasta s-a hotărât să recurgă la o mică schimbare, semn că încearcă să treacă peste episodul crunt din viața ei. Aceasta ar fi optat pentru o intervenție estetică.

Ce a făcut Irina Tănase

Tânăra s-a fotografiat în timp ce era în mașină, iar din poză se observă că și-a făcut unele intervenții estetice discrete la nivelul buzelor. Mai exact, Irina Tănase a apărut zâmbitoare pe rețelele de socializare, iar buzele sale par mai pline ca de obicei. Internauții au fost surprinși de schimbare.

Cu toate acestea, nu se știe încă dacă aceasta a mers în cabinetul medicului estetician sau pur și simplu buzele sale par mai pline după ce a apelat la ajutorul filtrelor oferite de Instagram pentru editarea pozelor, potrivit Viva!. Cert este că Irina Tănase zâmbește din nou după despărțirea de Liviu Dragnea.

Ce s-a aflat despre Irina Tănase și Liviu Dragnea

Între timp, au ieșit mai multe informații la iveală despre separarea momentului. Se pare că fostul lider PSD ar fi pus un detectiv pe urmele iubitei sale în urmă cu doar câteva luni, înainte să apară informații în presă cu privire la idila tinerei.

În momentul în care Liviu Dragnea a primit fotografii, apeluri telefonice și mesaje, relația dintre el și Irina Tănase s-a terminat. Decizia politicianului este una finală, astfel că nu se poate pune problema unei împăcări. El i-a luat mașina tinerei, pe care i-o împrumutase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI