Interlop, numit în conducerea unei instituții de stat din România! Silviu Mototolea, rudă cu Emi Pian, ia o căruță de bani!

Interlop, numit în conducerea unei instituții de stat din România! Silviu Mototolea, rudă cu Emi Pian, ia o căruță de bani!
Interlop numit în conducerea unei instituții de stat din România! Silviu Mototolea, rudă cu Emi Pian, ia o căruță de bani!

Un membru clanului Pian a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea, vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat și de fostul lider interlop, asasinat de curând, după ce a fost dat în urmărire internațională.

Un interlop, numit în conducerea unei instituții de stat din România. Silviu Mototolea, văr cu Emi Pian, încasează o căruță de bani

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi Pian, fiul cel mare al temutului Nicolae Duduianu, zis Pian.

Ulterior, Emi Pian a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate. Așa a ajuns ca, din Duduianu, să se numească Mototolea. În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei din Giurgu, Valea Dragului.

Silviu Mototolea a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Romfilatelia
Silviu Mototolea a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Romfilatelia

Silviu Mototolea, probleme cu legea

Și Silviu Mototolea este certat cu legea, în contextul în care a fost reținut de curând de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de Dumitru Văduva, șeful instituției.

Procurorii au informat că, pentru bani, la Serviciul Permise din Giurgiu se obțineau permise false, se făceau programări mai în față și se făceau înmatriculări cu prioritate. Nepotul primarului din Giurgiu, care a scăpat de arestul preventiv exclusiv din motive medicale, a fost numit, la data se 27 ianurie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

Hotărârea care l-a adus pe Silviu Mototolea în consiliul de administrație al Romfilatelia

Se aprobă numirea domnului Mototolea Silviu Gabriel, CNP domiciliat ROMFILATELIA – S.A., pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 27.01.2020, conform prevederilor art. 64 ind. 1 alin. 5 din O.U.G. nr. 109/2011. Art. 2. Se aprobă împuternicirea dlui Ioan Cristescu, președinte al Consiliului de administrație al ROMFILATELIA, să semneze contractul de administrare (mandat) cu dl Mototolea Silviu Gabriel, ținând cont de nivelul remunerației stabilit pentru administratorii neexecutivi ai societății prin Hotărârile acționarului unic nr. 5/20.12.2016 (indemnizația fixă și nr. 4/05.07.2017 (componentă variabilă), indicatorii de performanță fiind cuprinși în Planul de administrare aprobat prin Hotărârea acționarului unic nr. 2/09.05.2017”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial al României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI