Clanul Duduianu, întâlnire șocantă cu polițiștii. Ce s-a întâmplat după moartea lui Emi Pian

Clanul Duduianu, întâlnire șocantă cu polițiștii. Ce s-a întâmplat după moartea lui Emi Pian
Clanul Duduianu, întâlnire șocantă cu polițiștii

Câțiva membri ai clanului Duduianu au avut o întâlnire cu nume sonore din Poliția Română, chiar cu o seară înainte de înmormântarea fostului lider, Emi Pian. Ce au surprins camerele de supraveghere, aflați în rândurile de mai jos.

Clanul Duduianu, întâlnire de gradul 0 cu polițiștii

Camerele de luat vederi au surprins, în data de 8 august, la ora 22:30, niște imagini șocante. Câțiva membri ai clanului Duduianu s-au întâlnit cu oamenii legii, printre care și Liviu Vasilescu, şeful Poliției Române.

Cu o zi înainte de înmormântarea lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, camerele de supraveghere au filmat o mașină albă, în zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova. Alături de mașina de poliție neinscripționată a apărut un bolid de lux, din care au coborât câțiva membri ai grupării de interlopi.

Se pare că Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, acceptase să meargă alături de câțiva ofițeri la biserică, acolo unde era așteptat de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu. Acesta este momentul în care ies la iveală detalii rușinoase despre modul în care a acționat Poliția în cazul grupării de interlopi.

Poliția Română s-a făcut de rușine

Ce a cerut mai marele Poliției este greu de crezut. Vasilescu l-a rugat efectiv pe interlop să scoată mortul mai repede din casă, dat fiind faptul că polițiștii se făceau de rușine în încercarea de a lua măsuri de sancționare a celor aflați la priveghi.

Sursa foto: adevărul.ro
Sursa foto: adevărul.ro

Servilismul de care a dat dovadă Poliția Română este greu de crezut. Dacă în urmă cu câteva luni polițiștii aplicau amenzi colosale cetățenilor care nu purtau mască de protecție, fie în spații închise sau publice, în mod neconstituțional, potrivit deciziei CCR, acum, oamenii legii tratează preferențial clanurile de interlopi.

Fermitatea cu care zeci de români au fost sancționați de polițiștii plini de zel a dispărut complet în cazul clanului Duduianu, acolo unde Poliția a privit neputincioasă cum sute de persoane jelesc fără măști moartea lui Emi Pian și încalcă toate normele de distanțare socială impuse din cauza pandemiei de COVID-19.