26 aug. 2020 | 10:36

Clanul Duduianu, întâlnire șocantă cu polițiștii. Ce s-a întâmplat după moartea lui Emi Pian

Știri generale
Clanul Duduianu, întâlnire șocantă cu polițiștii. Ce s-a întâmplat după moartea lui Emi Pian
Clanul Duduianu, întâlnire șocantă cu polițiștii

Câțiva membri ai clanului Duduianu au avut o întâlnire cu nume sonore din Poliția Română, chiar cu o seară înainte de înmormântarea fostului lider, Emi Pian. Ce au surprins camerele de supraveghere, aflați în rândurile de mai jos.

Clanul Duduianu, întâlnire de gradul 0 cu polițiștii

Camerele de luat vederi au surprins, în data de 8 august, la ora 22:30, niște imagini șocante. Câțiva membri ai clanului Duduianu s-au întâlnit cu oamenii legii, printre care și Liviu Vasilescu, şeful Poliției Române.

Cu o zi înainte de înmormântarea lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, camerele de supraveghere au filmat o mașină albă, în zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova. Alături de mașina de poliție neinscripționată a apărut un bolid de lux, din care au coborât câțiva membri ai grupării de interlopi.

Se pare că Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, acceptase să meargă alături de câțiva ofițeri la biserică, acolo unde era așteptat de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu. Acesta este momentul în care ies la iveală detalii rușinoase despre modul în care a acționat Poliția în cazul grupării de interlopi.

Poliția Română s-a făcut de rușine

Ce a cerut mai marele Poliției este greu de crezut. Vasilescu l-a rugat efectiv pe interlop să scoată mortul mai repede din casă, dat fiind faptul că polițiștii se făceau de rușine în încercarea de a lua măsuri de sancționare a celor aflați la priveghi.

Sursa foto: adevărul.ro

Sursa foto: adevărul.ro

Servilismul de care a dat dovadă Poliția Română este greu de crezut. Dacă în urmă cu câteva luni polițiștii aplicau amenzi colosale cetățenilor care nu purtau mască de protecție, fie în spații închise sau publice, în mod neconstituțional, potrivit deciziei CCR, acum, oamenii legii tratează preferențial clanurile de interlopi.

Fermitatea cu care zeci de români au fost sancționați de polițiștii plini de zel a dispărut complet în cazul clanului Duduianu, acolo unde Poliția a privit neputincioasă cum sute de persoane jelesc fără măști moartea lui Emi Pian și încalcă toate normele de distanțare socială impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro