Reacția unui buldog la o vacă de mare, virală: ce a făcut câinele

În timp ce majoritatea câinilor își desfășoară activitatea pe uscat, un tânăr buldog se pare că a dezvoltat o fascinațe pentru vietățile oceanelor.

Într-o lume a internetului în care cele mai multe știri sunt îngrijorătoare și îți ilustrează partea negativă a oamenilor, este îmbucurător să vezi un clip amuzant cu un mesaj optimist. De această dată, este vorba de interacțiunea dintre un buldog și un lamantin. Deși nu este la fel de popular precum un delfin, o focă sau o balenă, această creatură a oceanelor este cât se poate de fascinantă.

Lamantinul este un mamifer acvatic de mari dimensiuni supranumit vacă de mare. Acesta din urmă nu este însă cel mai potrivit nume pentru că face referire și la morse, un animal din altă specie. Pe lângă faptul că are o lungime medie a corpului de 3,5 metri, greutate unui lamantin depășește de multe ori o tonă. Are o coadă ovală și este erbivor, dieta sa constând de cele mai multe ori în alge de pe fundul mării.

Datorită dimensiunilor sale și aspectului impozant, lamantinul nu are prădători naturali. Acesta și este unul dintre motivele pentru care este foarte pașnic și nu e predispus la a ataca oameni sau alte vietăți marine. El trăiește pe coasta oceanelor din jurul continentului american și în zona Caraibelor.

Revenind la clipul de mai jos, acesta a fost imortalizat în apropierea coastei statului Florida din SUA. Un bărbat a decis să filmeze interacțiunea dintre buldogul său englez și un lamantin în timpul unei plimbări cu caiacul. Mamiferul gigantic s-a apropiat de bărcuța de mici dimensiuni cu intenții pașnice. Simțind că nu-i face rău, buldogul a fost curios de vietatea oceanică.

A scos capul pe marginea caiacului și a așteptat până când lamantinul a scos capul la suprafața apei. Nu a durat mult până când cei doi au ajuns bot în bot, într-o manifestare de afecțiune între specii care îți arată câ animalele au o curiozitate naturală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI