Oana Zăvoranu, limbaj de mahala la adresa lui Pepe. Greu de reprodus ce i-a spus Ralucăi Pastramă să facă

Oana Zăvoranu, limbaj de mahala la adresa lui Pepe. Greu de reprodus ce i-a spus Ralucăi Pastramă să facă
Oana Zavoranu, limbaj de mahala la adresa lui Pepe. Greu de reprodus ce i-a spus Ralucai Pastrama sa faca

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Pepe atinge alte cote. Se pare că frumoasa brunetă i-ar fi luat apărarea Ralucăi Pastramă, după ce mama copiilor lui Pepe a postat o fotografie în care se săruta cu un bărbat misterios. Ce a declarat Zăvo despre potențialul nou iubit al brunetei.

Oana Zăvoranu, limbaj de mahala la adresa lui Pepe

Nimeni nu se aștepta ca în noiembrie 2020 Pepe să facă anunțul despărțirii de soția lui Raluca. După opt ani de căsnicie, povestea lor de dragoste a luat sfârșit. De atunci, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine, o frumoasă blondină make-up artist din showbizul românesc, iar toată presa mondenă a fost cu ochii pe noua lor relație.

Deși Raluca Pastramă a rămas discretă în privința acestui subiect și nu a vorbit despre noua iubită a fostului ei soț, zvonurile spun că frumoasa brunetă și-ar fi găsit și ea liniștea în brațele unui bărbat misterios.

Mama micuțelor Maria și Rosa a postat recent, pe rețelele de socializare, o fotografie în care se sărută cu un tânăr domn, dar a șters-o imediat, însă nu mai devreme ca publicațiile mondene autohtone să o preia. Oana Zăvoranu i-a luat apărarea Ralucăi Pastramă, pe care o susține să își refacă viața alături de alt bărbat.

„Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!

Oana Zăvoranu i-a luat apărarea Ralucăi Pastramă

Controversata brunetă a avut un nou derapaj la adresa lui Pepe, pe care l-a numit „bichon” și despre care spune că „face circ precum un papagal”:

Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori  și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a declarat Oana Zăvoranu, exclusiv pentru Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI