04 iul. 2021 | 10:57

Raluca Pastramă are iubit nou? Imaginea care îl va șoca pe Pepe, fostul ei soț

Monden
Raluca Pastramă are iubit nou? Imaginea care îl va șoca pe Pepe, fostul ei soț
Raluca Pastramă are iubit nou? Imaginea care îl va șoca pe Pepe, fostul ei soț

Vestea că Pepe și-a făcut o nouă iubită la câteva luni de la divorțul de Raluca Pastramă a luat prin surprindere pe toată lumea.

Raluca Pastramă are iubit nou?

Artistul are o relație cu o tânără make-up artist, care făcea și înainte parte din cercul lui de prieteni. Iată că între cei doi a ajuns să se înfiripe ceva, iar ei au fost surprinși în timp ce se sărutau, așa că niciunul nu mai poate nega faptul că sunt împreună.

La rândul ei, Raluca Pastramă nu a stat pe gânduri și a decis să îi plătească fostului soț cu aceeași monedă. Modestă în declarații cu privire la viața ei persoanlă, vedeta s-a ținut mai mereu departe de ochii presei.

Cu toate acestea, cel mai probabil rănită și furioasă de imaginile care au apărut în presă cu Pepe, Raluca a decis să împărtășească cu fanii ei o fotogafie intimă, în care apare sărutându-se pasional cu noul ei iubit.

Fotografia incendiară pe care Raluca a postat-o

Bărbatul care a cucerit-o pe Raluca va rămâne pentru moment un mister, iar asta pentru că în fotografia pe care vedeta a urcat-o, a avut grijă ca lui să nu i se vadă chipul, iar în loc a lipit un sticker o inimioară roz.

Se pare că decizia de a publica fotografia a fost una impulsivă, asta pentru că Raluca a șters poza la doar câteva minute după ce a publicat-o.

Au rămas totuși dovezile clare că frumoasa brunetă iubește din nou și este fericită. Ea nu a vrut să își asume public noua relație, iar fotografia a fost postată, cel mai probabil, vrând să se răzbune cu aceeași monedă pe fostul soț.

În plus, fosta soție a lui Pepe a adăugat și o descriere pozei: „Iubirea mea”, a scris ea alături de fotografia în care se săruta pasional cu iubitul ei, a cărei identitate a vrut să rămână un secret.

Pepe are o nouă iubită, la câteva luni de la divorț

Pepe pare că și-a refăcut viața dup divorțul de Raluca Pastramă. El a rămas la fel de activ și are o viață socială plină. Unul dintre evenimentele la care a prticipat, însă, l-a dat de gol.

El a fost la ziua iubitei sale și, așa cum era de așteptat, între ei au avut loc atingeri și gesturi tandre.

Mai mult, Pepe și Yasmine au fost văzuți sărutându-se, iar fotografiile au ajuns imediat în presă. Artistul a spus că nu vrea să vorbească despre noua cucerire, pentru că „suntem foarte la început”.

În plus, el a spus că nu ascunde nimic, dar preferă să țină lucrurile pentru el, având în vedere că nu știe cum va evolua relația.

Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi.

Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Yasmine are 26 de ani, este fotomodel și make-up artist. Cei dos se cunosc încă de acum 4 ani, când tânăra l-a machiat pe artist pentru videoclipul piese Sentimente intense.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro