Insulta adusă Reginei Elisabeta de către Meghan Markle și Prințul Harry. E clar, nu mai e loc de împăcare

Insulta adusă Reginei Elisabeta de către Meghan Markle și Prințul Harry. E clar, nu mai e loc de împăcare
Meghan Markle și Prințul Harry au încălcat regulile. Ce i-au făcut Reginei Elisabeta

Meghan Markle și Prințul Harry au încălcat o nouă regulă! Cei doi, cunoscuți pentru faptul că au renunțat la îndatoririle regale, i-au adus o insultă foarte gravă Reginei Elisabeta chiar în momentele în care toată lumea spera că se vor împăca. Nici vorbă de așa ceva după ce ei au decis să nu se gândească la consecințe atunci când vine vorba despre o decizie importantă.

Meghan Markle și Prințul Harry au încălcat regulile. Ce i-au făcut Reginei Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară după ce Ducesa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi și-au numit fiica Lilibet Diana, aducându-le un tribut Reginei Elisabeta și regretatei Prințesei Diana. Chiar dacă gestul ar putea să pară unul extrem de drăguț, se pare că nimeni nu a rugat-o pe bunica Ducelui de Sussex să își dea acordul.

În momentul în care cei doi au anunțat că au devenit părinți pentru a doua oară, se zvonea că Prințul Harry ar fi menționat numele pe care urma să îl primească fiica lui într-un apel cu Regina Elisabeta. Totuși, o sursă de la Palat a dezvăluit acum pentru BBC că Ducele niciodată nu a cerut acordul pentru a folosi porecla pe care bunica sa a primit-o pe când se afla la o vârstă fragedă, încălcând astfel protocolul regal.

Mai mult, oficialii de la Buckingham Palace au rămas mască în momentul în care cei doi au ales să anunțe că au devenit părinți printr-un comunicat oficial. Un reprezentant al Casei Regale i-a felicitat după 90 de minute după ce s-a aflat că Meghan Markle a născut o fetiță, semn că toată lumea a fost șocată cu privire la numele ales.

Regina Elisabeta, din nou insultată de nepotul său. Ce se întâmplă în Familia Regală

Regina Elisabeta a primit porecla de Lilibet în momentul în care era mult prea tânără pentru a-și pronunța prenumele, iar bunicul ei, George al 5-lea, dar și soțul său, Prințul Philip, au folosit acest alint. Chiar dacă gestul de a-i aduce un tribut Monarhului a fost unul emoționant pentru fani, bunica Prințului Harry nu și-a dat acordul înainte de toate, așa că Ducii de Sussex au încălcat, din nou, regulile impuse de Familia Regală atunci când vine vorba despre protocol.

„Cu mare bucurie, Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fiica, pe Lilibet, Lili Diana Mountbatten-Windsor, pe lume. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 14:00 cu ajutorul medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA.”, a fost anunțul oficial făcut de cei doi printr-un reprezentant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI