Insula Iubirii revine la Antena 1, dar în alt format. Ce se va întâmpla în noua emisiune

Insula Iubirii revine la Antena 1, dar în alt format. Ce se va întâmpla în noua emisiune
Insula Iubirii revine la Antena 1, dar sub alt format

Insula Iubirii revine pe micile ecrane! După ce în urmă cu câteva luni producătorii anunțau dispariția pentru un timp a show-ului, acum revin cu informații bombă pentru fanii experienței din Thailanda. Formatul este cu totul altul! Ce se va întâmpla în noua emisiune?

Insula Iubirii revine la Antena 1

Antena 1 se pregăteșe să aducă la viață Insula Iubirii, dar sub un alt format. Deși fanii show-ului au fost anunțați că producția va lua final, șefii Antena 1 s-au răzgândit. Postul de televiziune a achiziționat încă un format de emisiune în care protagoniștii sunt tot cuplurile. Noua schimbare aduce în prim-plan Love Island creat ITV Studios, anunță TBIVision, citat de paginademedia.ro.

La momentul actual, nu sunt multe informații despre momentul în care se va difuza emisiunea, dar se știe că tinerii vor fi izolați în case într-o destinație luxoasă ca până acum. Pentru a putea rămâne în emisiune, însă, aceștia trebuie să-și găsească pereche. Cei care rămân fără parteneri ajung să fie eliminați, deși în timpul filmărilor au posibilitatea să-și schimbe între ei partenerii.

„Sunt mai pregătiți și au experiență deja”

„Am încercat să-mi găsesc timp liber pentru relaxare, pentru că aveam nevoie de odihnă şi chiar între cele două sezoane, am vorbit cu producătorii şi am reuşit să ajung acasă la familie, pentru că simţeam nevoia să fac asta. Acum nu puteam să merg acolo, aşa că pentru mine e bine”, a spus Radu Vâlcan, care a devenit tătic a doua oară în această primăvară. Cât priveşte concurenţii, prezentatorul show-ului spune că „acum sunt mai pregătiţi şi au experienţa deja, din faţa televizorului, a celorlalte sezoane. Vin pregătiţi, ştiu pe ce se axează emisiunea, ştiu deja cam pe unde sunt camerele, dar de fapt este o chestiune psihologică la mijloc. Mulţi se uită la această emisiune strict din punct de vedere psihologic, pentru că sunt poveşti şi emisiunea e, de fapt, oglinda societăţii”
Radu Vâlcan (Sursa: XNS-2019)

Urmăriți Playtech.ro și pe