Ce salariu primește Radu Vâlcan la Antena 1 pentru Insula Iubirii. Este plătit la sezon, iar suma e fabuloasă

Insula Iubirii, emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 1 în fiecare luni seară, face audiențe remarcabile la fiecare ediție. Prezentatorul reality show-ului este Radu Vâlcan, care primește un salariu uriaș pentru munca sa. În plus, emisiunea este filmată în Thailanda, deci Radu se poate simți ca în vacanță chiar și atunci când lucrează.

Radu Vâlcan primește 10.000 de euro pe sezon pentru emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1

Insula Iubirii a ajuns la cel de-al cincilea sezon și continuă să țină telespectatorii în fața televizorului la fiecare episod difuzat. Munca de prezentator în cadrul acestei emisiuni, deși pare, nu este deloc ușoară. Radu Vâlcan are de-a face cu persoane care au personalități diferite, sunt vulcanice sau ascund adevărul, astfel că de multe ori răbdarea lui este pusă la grea încercare. Tocmai de aceea și-a negociat la sânge salariul.

Reality show-ul se bucură de un mare succes în rândul telespectatorilor, iar asta înseamnă bani mulți în conturile postului de televizune care îl transmite. Tocmai de aceea Radu Vâlcan primește 10.000 de euro pentru un singur sezon.

Chiar dacă primește o sumă uriașă pentru munca sa, Radu Vâlcan nu aruncă banii în stânga și în dreapta, cum ar fi de așteptat. Soția prezentatorului de la Antena 1 a dezvăluit că atunci când merg în vacanțe nu își permit extravaganțe și încearcă să reducă cheltuielile cât mai mult.

„Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei. Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi command pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comanda. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu”, a declarat Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI