Înregistrarea la 112 în care Andreea Antonescu cere ajutor de urgență. Ce i-a spus operatoarea de la capătul firului

Înregistrarea la 112 în care Andreea Antonescu cere ajutor de urgență

Andreea Antonescu a sunat la 112, în noaptea de joi, anunțând că este sechestrată într-un apartament de lux din Iași. Inițial, a negat că a alertat autoritățile, recunoscând, la insistențele oamenilor legii, că a apelat la ajutorul lor. Ce i-a spus operatoarea de la capătul firului?

Înregistrarea la 112 în care Andreea Antonescu cere ajutor de urgență

Andreea Antonescu a sunat la 112, la miezul nopții trecute, ca să anunțe că este sechestrată într-un apartament din Iași. Oamenii legii s-au mobilizat și au intervenit la adresa indicată. Întrebată ce s-a petrecut și dacă are nevoie de ajutor, artista nu a recunoscut, inițial, că a sunat la numărul de urgență. La insistențele polițiștilor, cântăreața a admis că a apelat la ajutorul autorităților, îndeosebi pentru faptul că pe telefonul ei încă apărea în istoric apelul de urgențe. Pentru apelul nejustificat la 112, Andreea a fost amendată cu 4.000 de lei. Înregistrarea apelului a fost publicată de Ziar de Iași.

  • Operator 112: ”112, ce urgență aveți?”
  • Andreea Antonescu: ”Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la Exclusive Residence”
  • Operator 112: ”Unde e asta?”
  • Voce neidentificată: ”Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.”
  • Andreea Antonescu: ”Ștefan, vreau să plec acum de aici.”
  • Operator 112: ”Unde doamnă?”
  • Andreea Antonescu: ”Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza c^&$#-urilor pe care mi le faci.”

Explicația artistei

Andreea Antonescu a explicat că totul s-a produs dintr-o greșeală. Din declarațiile vedetei, un copil ar fi apelat întâmplător numărul unic de urgență 112, la ora 00.30 noaptea, timp în care ea ar fi vrut să iasă din casă pentru a-și lua un pachet de țigări din mașină, deși iubitul său, Ștefan Manolache, se opunea.

Din cauza acestei neînțelegeri, polițiștii ar fi crezut că vedeta este sechestrată. Reprezentanții IPJ Iași au infirmat varianta solistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI