Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Antonescu și Ștefan Manolache, în noaptea în care ea a sunat la Poliție. Înregistrarea audio către 112 a ajuns pe internet

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Antonescu și Ștefan Manolache, în noaptea în care ea a sunat la Poliție. Înregistrarea audio către 112 a ajuns pe internet

Polițiștii din Iași spun că artista Andreea Antonescu a sunat la 112, în noaptea de miercuri spre joi, reclamând că este răpită. Oamenii legii au ajuns însă la adresa indicată, constatând că ea era însoțită de iubitul ei, împreună cu care consumase alcool, spun surse judiciare.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Antonescu și Ștefan Manolache

Pentru această faptă, vedeta a și încasat și o amendă record, de 4.000 de lei. Andreea Antonescu spune că lucrurile nu au stat așa și că nu ea ar fi fost cea care a sunat la 112.

„Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu.

Amendată cu 4000 de lei

Andreea Antonescu a sunat la 112 la puțin după miezul nopții, spunând că este în Iași, la locuința iubitului ei și că, în urma certurilor cu acesta, nu o mai lasă să iasă din casă.

Pentru că Andreea Antonescu nu precizase adresa exactă, polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul. Când ajuns la adresă, cântăreața a arfimat că nu își amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are probleme cu iubitul. Apelul a fost făcut de pe telefonul bărbatului, iar în cele din urmă a fost amendată cu 4000 de lei pentru apel fals la numărul de urgență.

Însă înregistrarea apelului artistei a fost făcut public, iar pe aceasta se poate auzi doleanța vedetei: ”Ștefan, vreau să plec în acest moment de aici!”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI