23 mart. 2022 | 13:12

Inovația care apare pentru clienții Kaufland. Toți se vor bucura, când se va întâmpla și în România?

Diverse
Inovația care apare pentru clienții Kaufland. Toți se vor bucura, când se va întâmpla și în România?
Nou concept Kaufland

Clienții Kaufland au parte de noi vești care cu siguranță o să-i bucure. Majoritatea românilor așteaptă ca această inovație să vină în prim-plan și în magazinele din țara noastră. Despre ce este vorba și în ce țări vin noile schimbări? Puțini dintre cumpărători se mai gândeau la asta. Anunțul îi privește momentan pe oamenii care aleg acest retailer la sediile din Cehia sau Slovacia. Iată anunțul oficial!

Nouă veste pentru clienții Kaufland: inovație pentru cumpărători

Kaufland își va transfera piața online. El va ajunge în Cehia chiar anul viitor. Lanțul german se pregătește să aducă în prim-plan o surpriză pentru clienții săi.

Mai exact, retailer-ul vrea să își lanseze piața online cu localizare cehă și slovacă în 2023. Conceptul menționat funcționează deja în Germania, iar cumpărătorii din Cehia și Slovacia urmează să se bucure și ei de noua experiență.

Kaufland are un succes uriaș în Germania la magazinele fizice, dar și în cele online și dispune de peste 30 de milioane de articole prin intermediul a peste 7.000 de companii.

Specificul platformei Marketplace este că majoritatea produselor sunt oferite de retaileri online naționali și internaționali. Cei din urmă se folosesc de întreaga experiență ca un canal de vânzare.

Deschiderea pieței în Republica Cehă și Slovacia este un punct de plecare pentru lansarea tehnologiei „Kaufland Global Marketplace”. Ea oferă cumpărătorilor acces rapid și ușor la comerțul online internațional și începe expansiunea digitală a comerțului.

„Kaufland va aduce un concept de piață german de succes”

„Kaufland va aduce un concept de piață german de succes în Republica Cehă și, împreună cu retailerii locali, vom dezvolta în continuare mediul de comerț electronic pe piața cehă”, spune Stefan Hoppe, CEO Kaufland Republica Cehă.

Întreg lanțul operează peste 1.350 de magazine în opt țări, iar brand-ul oferă un mare prestigiu mondial și în mediul online, dar și în magazinele fizice.

Dealerii care se înregistrează în avans în piața online pot vinde pe ambele piețe noi timp de șase luni de la lansare, fără taxe de bază sau comisioane de vânzare.

Mai mult decât atât, aceștia vor primi publicitate sau asistență pentru clienți, procesare pentru plăți sau marketing pentru motoarele de căutare, mai arată reprezentanții Kaufland.

Mulți dintre clienții retailer-ului s-ar bucura ca această inovație să se extindă în cât mai multe țări, mai cu seamă în România, arată idnes.kz.

Amintim că magazinele din țara noastră de la acest lanț sunt adorate de cetățeni pentru ofertele incredibile și produsele de calitate.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro