Înotătoarea din România care a câștigat un concurs de ‘Miss’ în SUA. Tânăra face senzație

Înotătoarea din România care a câștigat un concurs de ‘Miss’ în SUA. Tânăra face senzație
Înotătoarea din România care a câștigat un concurs de frumusețe în SUA.

O înotătoare din România a reușit să câștige un concurs de ,,Miss” în Statele Unite ale Americii. Tânăra a atras atenția internauților cu frumusețea sa. Românca i-a cucerit pe cei care au fost parte din juriul competiției de ,,Miss”, iar în paralel este membra unei echipe de înot de la San Jose Spartans. Despre cine este vorba? Pe Instagram are postări dedicate modeling-ului, dar ea se definește ca atletă pe rețelele de socializare. ,,Învăț multe lucruri noi de la fiecare concurs.”

Înotătoarea din România care face senzație ca model: a câștigat un concurs de ,,Miss” în SUA

Andreea Drăgoi este supermodelul unei echipe de înot. Aceasta a reușit să atragă atenția internauților cu frumusețea sa. Blondina este pasionată de modeling, dar și de sport. De asemenea, ea este membra echipei San Jose Spartans, dar a fost încoronată și Miss California US National 2022. Pe rețelele de socializare ea are multe postări dedicate modei și prezentărilor, dar se definește ca atletă.

Tânăra a susținut că a avut multe emoții la concurs, iar acum este fericită de rezultat și le mulțumește tuturor oamenilor care au fost alături de ea în toată această perioadă. Cea din urmă a subliniat că este mândră că își poate pune amprenta asupra unor stereotipuri din lumea concursurilor și modeling-ului.

„Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii pe care îi am în viața mea, care mă fac fericită și mă susțină. Și sunt recunoscătoare că acum pot avea un cuvânt de spus și pot influența stereotipurile și stigmele din lumea concursurilor și modeling-ului.

Această realizare înseamnă o mai bună versiune a mea, în timp ce învăț multe lucruri noi de la fiecare concurs, fiecare fată, fiecare cultură diferită și, în sfârșit, o nouă experiență”, a declarat Andreea Drăgoi. (Sursa: sjsuspartans.com)

Detalii despre sportivă

Site-ul SJSU Spartans arată că Andreea este din București și a absolvit Școala Internațională din Capitală. Sportiva are o înălțime de 1.70 m și este în prezent studentă în anul al doilea. De asemenea, cea din urmă a reușit să își bată propriul record personal la Naționalele CSAA, înregistrând un timp de 56,95 de secunde în proba de 100 de flotări.

Mai mult decât atât, Andreea Drăgoi a obținut un alt record personal în timp ce concura la 500 m liber și 200 m liber la Campionatul Mountain West. Înotătoarea călătorește chiar și în această perioadă între Statele Unite ale Americii și București, mai cu seamă că a fost prezentă pe podium și în timpul săptămânii modei din Capitală.

Urmăriți Playtech.ro și pe