O româncă este cea mai frumoasă din lume. A câștigat Miss World Next Top Model

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că româncele sunt recunoscute, la nivel global, pentru frumusețea și atuurile lor fizice evidente. O tânără din județul Bihor a câștigat, recent, titlul de Miss World Next Top Model 2022. Cine este Iolanda Anamaria Băbău, femeia desemnată cea mai frumoasă româncă din lume.

Cine este cea mai frumoasă româncă din lume

Iolanda Anamaria Băbău are lumea la picioare, de când a dobândit titlul de Miss World Next Top Model 2022. Frumoasa româncă în vârstă de 28 de ani este originară din localitatea Beiuș, din județul Bihor.

Tânăra antreprenoare s-a luptat cu 28 de participante din toate colțurile lumii, din state precum Bulgaria, Ucraina, Macedonia, Nigeria, Franța, Grecia, Algeria, Egipt, și Rusia, pentru a primi titlul de cel mai frumos model din lume.

Șatena are cu ce se lăuda, iar pe lângă atuurile fizice care i-au adus titlul de Miss, Iolanda Băbău a terminat studiile Academiei de Studii Economice din Bucureștide, specializarea Relații Internaționale, având un master în diplomație.

Românca din județul Bihor a primit, de-a lungul timpului, mai multe distincții la concursurile de beauty. În anul 2021, a fost Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate. De asemenea, românca a devenit și Miss Earth UAE 2022.

Bihoreanca a bifat și o carieră în modelling. Ea a apărut pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion a ediţiei din februarie 2022.

Ce CV impresionant are românca de 28 de ani

Iolanda Anamaria Băbău a absolvit Academia de Studii Economice din București, iar după o perioadă în care a lucrat în domeniu, tânăra a devenit anteprenor.

Miss World Next Top Model 2022 a ocupat funcția de vicepreședintele AIESEC România. Inițial, a fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4.

Apoi, românca din Bihor a fost director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale.

Cu atât mai mult, tânăra a fost consilier în Ministerul Sănătății și cel al Economiei. Deși a lucrat, Iolanda Anamaria Băbău nu a renunțat la visul ei și a făcut și modelling. Cea mai frumoasă femeie din lume are timpul ocupat mereu, pentru că deține propria ei firmă.