Înmormântare dureroasă pentru Adi Bărar. Cine are voie să participe la slujbă

Înmormântare dureroasă pentru Adi Bărar. Cine are voie să participe la slujbă
Adi Bărar va fi înmormântat azi

Cu durere și revoltă, Dorel Săndesc, șeful secției ATI al Spitalului Județean Timișoara și prieten al artistului, anunța în dimineața zilei de luni că Adrian Bărar a murit la ora 05:30. Artistul era internat în spital de peste două săptămâni. Boala i-a afectat mai multe organe. Rockerul va fi înmormântat azi, de la ora 15:00, în cimitirul de pe strada Mătăsarilor. La eveniment vor participa strict familia și trupa.

Cargo: A murit Adrian Bărar. Azi va fi înmormântat

Adrian Bărar a fost din adolescență atras de muzica rock și chitara electrică. Prima formație în care s-a afirmat în condițiile vitrege ale regimului comunist a fost ”Autostop”. Pe scena clubul Electromotor a organizat mai mulți ani serile de dans pe care le-a transformat într-un atelier de creație și experimente muzicale prin care au trecut mulți tineri și unde s-au creionat mai multe formații.

Acolo s-a închegat și prima formulă Cargo, grup care avea să cucerească în puțini ani publicul din întreaga țară. Bărar a menținut formația în topul celor mai apreciați și solicitați artiști din România. Respectul față de arta lor le-a adus renumele de ”cel mai bun grup live din România”.

Mașina funerară ca pleca de la Spitalul Județean la 14:30 

Tot ce a făcut îl va menține astăzi veșnic pe pământ. Fondatorul trupei Cargo a murit după ce a fost infectat cu noul virus. Astăzi va fi înmormântat, de la ora 15:00, în cimitirul de pe strada Mătăsarilor, zona Modern. Cei care l-au apreciat pot aprinde o lumânare sau pot lăsa o floare lângă gardul cimitirului.

Mașina funerară va pleca la 14:30 de la Spitalul Județean, va trece pe strada pe care a locuit Bărar, și va ajunge pe Aleea Ghirodei, colț cu Mătăsarilor, în jurul orelor 15:00. La înmormântare vor participa doar familia și trupa. Potrivit regulilor din perioada de carantină, numai 20 de persoane pot participa la slujba din cimitir.

Comunitatea motocicliștilor din Timișoara din care artistul a făcut parte va pune un banner pe gardul cimitirului, în exterior. Inițial, s-a dorit organizarea unui cortegiu funerar cu motoare și mașini, dar s-a renunțat la idee. Totuși, se poate ca unul sau doi reprezentanți de la fiecare club, dacă sunt în trecere cu motoarele pe la orele respective, să însoțească de la distanță cortegiul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI