Doliu în lumea muzicii. Fondatorul și solistul trupei Cargo a murit. Adi Bărar era infectat cu Covid-19

Doliu în lumea muzicii. Fondatorul și solistul trupei Cargo a murit. Adi Bărar era infectat cu Covid-19
Adi Bărar a murit în această dimineață Sursă foto: Lorena Chivulescu

Veste extrem de tristă la începutul săptămânii. Solistul trupei Cargo a decedat după o lungă suferință cu boala și cu infecția cauzată de noul coronavirus. Cântărețul se afla internat în stare gravă în Timișoara, acolo unde și-a petrecut ultimele momente din viață.

Adi Bărar suferea de mai multe afecțiuni

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de către colegii săi de trupă, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, a fost mesajul transmis de trupă.

Medicii nu s-au putut pronunța cu privire evoluția stării de sănătate

În urmă cu zece zile, medicii se arătau sceptici cu privire la șansele de supraviețuire ale cântărețului, având în vedere faptul că Adi Bărar se confrunta cu mai multe cormobidități, printre care și ciroză hepatică.

“Artistul Adi Barar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile. A fost adus prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă.
El a fost depistat cu COVID.

Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a transmis medicul Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

Vestea că Adi Bărar se află în stare gravă a venit ca un fulger pentru familie, prieteni și toți cei l-au iubit și l-au admirat pe artist. Imediat după anunțul trist făcut de trupa Cargo privind starea de sănătate instabilă, valuri de mesaje de încurajare au curs pe contul de socializare.

“Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te așteptăm cât mai repede pe scenă sau la o horă mare pe motoare! Te iubim și suntem cu gândul alături de tine”, “Sănătate multă îți dorim! Fanii tăi… te așteptăm cu sufletul la gură . Sperăm să ne încânți iar cu concerte și muzică vie, așa cum numai tu știi să o însuflețești”, “Sănătate multă! M-am obișnuit cu tine, să te văd pe scenă, nu la spital! Mă rog pentru tine, om bun”, au scris fanii pe Facebook.

Vă reamintim că trupa Cargo este una dintre cele mai vechi trupe rock românești, fiind înființată la Timișoara, în anul 1985. În toată această perioadă, trupa Cargo, împreună cu Adi Bărar, a scos pe piață șapte albume discografice de excepție, cel mai valoros rămânând ”Ziua Vrăjitoareloe”, un album inspirat din folclorul românesc autentic.

Vezi imagini video cu Adi Bărar, din timpul festivalului „Open Air Blues Festival” , desfășurat în Vâlcea:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI