INML a făcut publice ultimele rezultate! Cui aparțin oasele găsite în liziera de lângă pădurea Caracal

INML a făcut publice ultimele rezultate! Cui aparțin oasele găsite în liziera de lângă pădurea Caracal
INML a făcut publice ultimele rezultate!

Raport INML. Au fost făcute publice ultimele rezultate. Cui îi aparțin oasele găsite în liziera de lângă pădurea Caracal?

INML, ultimele rezultate. Cui aparțin oasele găsite în liziera de lângă pădurea Caracal

În data de 17 august, Institutul Național de Medicină Legală (INML) a finalizat raportul provind probele ADN din oasele găsite în pădurea din apropiere de Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că i-ar aparține Luizei. Raportul INM a fost trimis la DIICOT într-o vineri seară, în jurul orei 20:00.

INML a făcut publice ultimele rezultate! Cui aparțin oasele găsite în liziera de lângă pădurea Caracal
Nici de această dată experții INML nu au reușit să identifice un ADN

Miercuri, DIICOT a anunțat că fragmentele osoase găsite la marginea unei păduri din Caracal provin de la o persoană de sex feminin cu vârstă cuprinsă între 15 și 19 ani, care însă nu este Alexandra Măceșanu, conform raportului de expertiză medico-legală antropologică înaintat de INML către DIICOT. Așadar, în august s-a confirmat că există a doua victimă a lui Dincă.

Rezultatele expertizei din august

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, era notat în comunicatul DIICOT transmis în luna august.

INML, rezultate a doua expertiză

Acum, INML a trecut la a doua expertiză. Nici de această dată experții INML nu au reușit să identifice un ADN, dat se menține primul rezultat potrivit căruia oasele sunt ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. În definitiv, un lucru este cert, rămășițele nu aparțin Alexandrei Măceșanu.