17 sept. 2023 | 14:42

Ingredientul secret pe care Elena Merișoreanu îl pune în borcanul cu murături: ”Așa îți ții bărbatul pe lângă casă!”. Ce cadou a pregătit pentru strănepot, la botez EXCLUSIV

Monden
Ingredientul secret pe care Elena Merișoreanu îl pune în borcanul cu murături: ”Așa îți ții bărbatul pe lângă casă!”. Ce cadou a pregătit pentru strănepot, la botez EXCLUSIV
Ce reteta de muraturi are Elena Merisoreanu

Elena Merișoreanu este nu doar o solistă de muzică populară, cu o voce de aur, ci și o gospodină desăvârșită, fiind lăudată adesea și de soțul ei, Viorel, pentru mâncărurile delicioase.Artista ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, o rețetă de murături, din zona Ardealului, în care adaugă și un ingredient secret.

Ingredientul secret al Elenei Merișoreanu, din borcanul cu murături

Solista Elena Merișoreanu vine în ajutorul gospodinelor, aflate în toiul pregătirilor pentru iarnă, cu reteța ei delicioasă de murături.

”Sunt o gospodină bună, se vede și după îmbrăcăminte. Așa îți ții bărbatul pe lângă casă! Eu pun castraveții, bine spălați înainte, doar cu sare și cu apă. În borcan mai adaug frunze de cireș sau de vișin, frunze de mărar, morcov, țelină, ce se mai pune în rețeta clasică.

Citește și: Ce nu se pune în borcanul cu murături

Precizez însă că nu fac castraveții cu oțet, doar la gogoșari pun un pic, pentru că oțelul nu face bine la stomac. Ca să dați un gust aparte conservelor pentru iarnă, adăugați și o linguriță de miere sau de zahăr, atât la castraveți, cât și la gogoșari, ies delicioși! Se pune cam o lingură de miere, la o cantitate de 5 litri”, ne-a spus ea, pentru Playtech Știri.

Elena Merisoreanu si sotul ei

Elena Merisoreanu si sotul ei

”Femeile ar trebui să se îngrijească mai mult, chiar dacă locuiesc la țară”

Elena Merișoreanu, un exemplu de cochetărie, și acum, la vârsta de 76 ani, e de părere că femeile ar trebui să se îngrijească mai mult.

”Femeile trebuie să fie un pic mai îngrijite, chiar dacă locuiesc la țară și nu prea mai e timp, căci muncesc de dimineață până seara, în ogradă. Totuși, mici lucruri putem face pentru noi, să arătăm mai bine, nu să fim grase sau prea slabe și să ne bată vântul!

Eu îmi vopsesc mereu părul, nepoții mă și avertizează dacă apar fire albe, mă pun să mă aranjez, s-au obișnuit cu mine să mă îngrijesc și când stau în casă.

Lumea e acum însă tare amărâtă, trăim vremuri grele, nu prea îi mai arde nimănui și cum arată, ne gândim că ne bate războiul la ușă. Încep să cadă și pe la noi drone cu bombe, săracii oameni! Ne fac pilaf, până vin ăia, de peste baltă, să ne salveze!”, ne-a mai declarat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Când are loc botezul primului ei strănepot: ”E tare voinicel!”

Marea noastră artistă de muzică populară este nerăbdătoare să participe la botezul primului ei strănepot, căruia deja i-a pregătit un cadou, conform tradiției din Ardeal.

Citește și: Cine a intervenit în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Angela Rusu

”Botezul va avea loc ceva mai încolo, trebuie ca bebelușul să-și țină bine capul sus, el ar vrea, că e voinicel de nu se poate, e un scump, râde tot timpul. Medicul a zis însă că e mai bine să mai așteptăm un pic.

Desigur că voi cânta la petrecerea lui de botez, cele mai frumoase piese, iar în dar îi voi oferi un bănuț din aur, așa cum este tradiția, la noi, în Ardeal. Poartă noroc!”, ni s-a mai confesat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Capital.ro
Urmează o nouă minivacanţă pentru români. Câte zile libere vor avea angajaţii
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se RECALCULEAZĂ PENSIILE de DOUĂ ORI!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro