Ingredientul neștiut pentru a marina carnea. Va avea un gust deosebit, l-ai încercat?

Ingredientul neștiut pentru a marina carnea. Va avea un gust deosebit, l-ai încercat?
Ce ingredient trebuie să folosești când marinezi carnea?

Gospodinele știu că o carne marinată este mai bună decât una fără sosuri și condimente adăugate din timp. Cei mai mulți oameni știu că este greu să prepari carne, lucru pe care îl spun și bucătarii. Chiar și unii din cei mai pricepuți chefi o mai dau în bară atunci când vine vorba despre vedeta din farfurie. Ce ingredient special o face aromată și delicioasă? Toată lumea care consumă carne trebuie să o prepare astfel!

Truc pentru carne: ingrediente speciale pentru marinat

Românii adoră carnea făcută la grătar sau la cuptor. Cu siguranță reușita unei rețete de acest gen ține și de alegerea vedetei din farfurie, dar și de modul în care este preparată. Ea trebuie să fie pregătită înainte de gătire.

Poate nu știai, dar unii gurmanzi folosesc mentă pentru prepararea sosului în care lasă carnea. Aceasta capătă o aromă mult mai intensă și plăcută datorită plantei aromatice.

Mulți nu s-au gândit că ea poate fi folosită în afară de anumite băuturi răcoritoare, ceaiuri sau prăjituri. Cu siguranță dacă o vei încerca vei avea o surpriză în privința gustului. Parfumul pe care îl dă menta unui tip de carne este incredibil, indiferent de metoda prin care alegi să o prepari.

Cei mai mari bucătarii susțin că fructele și ingredientele pe care le vezi în general în rețete dulci funcționează perfect atunci când este vorba despre pui, vită sau pește. Cu toate astea, mulți sunt obișnuiți să folosească cimbru, foi de dafin, sare și piper atunci când pun carnea să stea la frigider înainte de a o face.

Cum să prepari carnea corect?

Bucătarii de duminică știu că tocmai carnea roșie este cea care se bate. În modul acesta se rupe fibra fileului și se face carnea mai fragedă. Mai mult decât atât, ea permite ca bucata să fie mai mare, iar dacă faci o ruladă este exact ce ai nevoie.

De asemenea, asta te ajută atunci când vrei să o faci și cu o umplutură mai mare. Poți pune în interior ciuperci, spanac sau o cremă de brânză și șuncă. În modul acesta va fi mai fină și mai gustoasă.

Cu siguranță te va ajuta dacă o vei trage în tigaie cu puțin unt. Trebuie să nu o arzi pentru că o vei pune ulterior la cuptor cu puțin vin și mirodenii care sunt pe placul tău. Nu uita să o acoperi cu o foaie de copt ca să nu se ardă.