Și ție îți plac micii? Playtech Știri îți prezintă o rețetă veche din anul 1920, care face furori și în ziua de astăzi. Acestea sunt ingredientele secrete pentru mititeii perfecți. Nu trebuie niciodată să amesteci două tipuri de carne. Iată cum poți prepara cei mai savuroși mici pentru mini-vacanța de 1 mai.
Dacă și tu vrei să prepari mici în mini-vacanța de 1 mai, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți va prezenta o rețetă de mititei ce datează din anul 1920, însă gospodinele o folosesc chiar și astăzi. Rezultatul final este pur și simplu excelent. Dacă vrei ca toată lumea de la masă să fie mulțumită, aceasta este rețeta pe care trebuie să o încerci.
Înainte de a-ți prezenta ingredientele și modul de preparare al acestor mici, să vorbim despre două ingrediente „secrete” care fac toată diferența în privința gustului. Este foarte important ca la prepararea mititeilor să folosești doar carne de vită, nu slănină, nici costiță și nici carne de porc. Motivul este foarte simplu: vor strica gustul autentic al micilor.
Dacă amestecul de carne îți iese prea gras pentru gustul tău sau al celor dragi, folosește seu de vacă sau de oaie. Nu combina niciodată carnea de vacă cu cea de porc. Este una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac româncele.
În rândurile de mai jos, poți consulta o rețetă veche de mici, ce datează din anul 1920. Face furori și în prezent. Multe gospodine au rămas impresionate de ea. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara acest fel de mâncare și care este modul de preparare!
Ingrediente:
Mod de preparare:
De obicei, micii se servesc cât timp sunt calzi, însă nu fierbinți. Românii obișnuiesc să îi consume alături de muștar și bere.