26 apr. 2023 | 17:17

Produsele speciale pentru 1 Mai pentru care românii se vor îngrămădi la LIDL! Sunt la preţuri foarte mici, se vor da ca pâinea caldă

Social
Produsele speciale pentru 1 Mai pentru care românii se vor îngrămădi la LIDL! Sunt la preţuri foarte mici, se vor da ca pâinea caldă
Ce produse la pret redus pune Lidl in vanzare

Cum mai sunt doar câteva zile până la Ziua Muncii, retailerul german Lidl vine în ajutorul românilor cu produse de care aceștia au nevoie pentru a celebra așa cum trebuie această sărbătoare. Așadar, care sunt produsele speciale pentru 1 Mai pentru care românii se vor îngrămădi la LIDL! Sunt la preţuri foarte mici, se vor da ca pâinea caldă.

Lidl reduce prețurile pentru sărbătoarea de 1 Mai. Ce produs se va vinde la un preț cu 34% mai mic

Lidl România lansează campania „Pregătiri gustoase pentru 1 Mai” începând de joi, 27 aprilie 2023.

Astfel, în toate magazinele Lidl România se vor găsi la raft o serie de produse care le vor face românilor o Zi a Muncii de neuitat.

Ce produse se regăsesc în campania „Pregătiri gustoase de 1 Mai”

Din campania Lidl Pregătiri gustoase pentru 1 Mai nu lipsesc fripturile, cârnații, berea, brânza, măslinele, dulciurile…etc, aproape toate cu prețuri reduse. Reducerile la anumite produse ajung și la 34%.

Scăricică de porc natur / marinată, preț redus cu 34%

Așadar, cea mai mare reducere de preț din campania Lidl se regăsește la produsul Scăricică de porc natur / marinată.

Aceasta poate fi cumpărată începând de joi la prețul de 22,90 de lei kilogramul, în timp ce prețul întreg este de 34,90 de lei kilogramul. Se poate remarca că reducerea este de 34%.

Reducere de 23% la Cârnații grill de porc

O reducere de 23% aplică Lidl și pentru Cârnați grill de porc. Aceștia vor avea în cadrul promoției un preț de 9.99 de lei jumătatea de kilogram, în timp ce prețul întreg este de 12,99 de lei.

Chiflele de hamburger, care vor fi la mare căutare de 1 Mai, au la Lidl un preț redus cu 19%. Astfel, Chifle pentru hamburger Tastino au un preț în cadrul promoției de 4,49 lei, în timp ce prețul întreg al celor 4 chifle este de 5,59 de lei.

Reduceri și la gogoșari

Cum grătarul nu prea merge fără ceva acru, Lidl pune la dispoziția celor pasionați și gogoșari murați Freshona cu 8un preț redus cu 15%.

Astfel, în timpul campaniei un borcan de 300 de grame va costa 5,29 de lei, nu 6,29 atât cât costă în afara campaniei „Pregătiri gustoase pentru 1 Mai”.

Maioneză la preț redus de la Lidl

De asemenea, Lidl România are reduceri de preț și la maioneză. Astfel, sosurile de maioneză Kania, light și cu suturoi, vor avea de joi în colo o reducere de preț de 18%.

Adică, reipientul de 500 de grame de produs va costa 6,49 de lei, nu 7,99 de lei, atât cât costă în afara promoției speciale de 1 Mai.

Ce produse la mai propune Lidl românilor pentru 1 Mai

Nu în ultimul rând, Lidl România le mai propune românilor pentru 1 Mai diverse sortimente de bere, unele cu reduceri, brânzeturi, wiskey, precum și ingrediente pentru grătar sau popcorn, chipsuri sau cartofi.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Cea mai frumoasă cale ferată montană din România! Este unică în lume
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro