Ingredientele care scot petele de deodorant de pe haine. Trucuri secrete de la casnice perfecte

Ingredientele care scot petele de deodorant de pe haine. Trucuri secrete de la casnice perfecte
Cum să scoți petele de deodorant de pe haine? Ai nevoie de câteva ingrediente

Care sunt ingredientele care te ajută împotriva petelor de deodorant de pe haine? Nu trebuie să îți mai arunci unele piese vestimentare din cauza acestor urme. Ai mai jos câteva trucuri secrete de la unele casnice. Ce trebuie să faci dacă ai această problemă?

Trucuri pentru haine: cum să scoți petele de deodorant cu câteva ingrediente?

Oamenii se bucură de o gamă largă de deodorante potrivite pentru fiecare. Desigur că până să ajungi la cel care te salvează din situații de stres trebuie să le testezi în voie pe toate. Unele din ele te fac să regreți că ai dat banii pe acestea pentru că îți pătează hainele.

Desigur că aici este vorba și de țesătura piesei vestimentare, dar în mare parte de calitatea antiperspirantului. Poți să te folosești în continuare de produsul frumos mirositor pentru că nu mai este nevoie să-ți faci griji de urmele lăsate.

Există câteva remedii naturale care să te ajute în acest sens. Poate nu știai, dar acidul citric este unul din cele mai bune în cazul petelor de deodorant. Adaugă 4 linguri de acid citric într-un litru de apă fierbinte și înmoaie hainele pătate în acest amestec.

Lasă-le în apă preț de 6 ore, ulterior bagă-le la spălat așa cum ai face-o în mod normal. Nu este recomandată folosirea lui pe rufele de culoare închisă pentru că le va decolora. Mai mult decât atât, tot aici poți să te folosești de bicarbonat de sodiu.

Detalii despre procesul de curățare: pas cu pas

Toată lumea are cel puțin un plic din acest compus într-un dulap de la bucătărie sau în cămară. Umezește hainele pătate și pune peste o cantitate generoasă de bicarbonat. Lasă pudra să acționeze preț de 5-6 ore, ulterior clătește bine suprafața.

De asemenea, oțetul alb este și el unul din ingredientele fantastice. Amestecă 100 de ml de oțet alb cu 500 de ml de apă și lasă piesele vestimentare la înmuiat pentru 12 ore. La finalul acestei perioade de timp, poți să le bagi fără griji în mașina de spălat la programul pe care îl utilizezi de obicei.

Pentru a nu te confrunta cu astfel de situații neplăcute, este recomandat să te folosești de produse calitative și să ai grijă la indicațiile de pe eticheta deodorantului. Există multe astfel de produse pe piață care nu lasă deloc urme, iar cele mai bune sunt acelea care nu au în compoziție aluminiu. Cu siguranță merită să le încerci măcar o dată.