Giovanni Becali, declarație tranșantă despre refuzul FCSB de a-și lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice

Giovanni Becali, declarație tranșantă despre refuzul FCSB de a-și lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice
Giovanni Becali a făcut o declarație tranșantă despre refuzul FCSB de a-și lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Scandal în fotbalul românesc. Declarațiile lui Gigi Becali, de neînduplecat în fața deciziei de a-și lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au pus gaz pe foc. Vărul Givanni Becali a fost concis, de asemenea, când a fost întrebat despre subiect.

Givanni Becali, tranșant în privința refuzului patronului FCSB de a-și lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Dacă patronul FCSB va refuza să le acorde permisiunea jucătorilor săi să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, situația naționalei devine fragilă. 9 jucători ai liderului Ligii I se află în lotul lărgit al României pentru Olimpiadă. Mirel Rădoi, selecționerul echipei noastre, îi are în vedere pe jucătorii importanți de la FCSB pentru acțiunea din Japonia. Andrei Vlad, Denis Haruț, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Darius Olaru și Ovidiu Perianu sunt monitorizați în această perioadă.

„Domne, eu sunt de acord cu regulamentele și legile în vigoare. Este singurul lucru pe care vreau să-l spun în această privință. Trebuie respectate regulamentele actuale. Altceva nu doresc să comentez pe margine acestui subiect pentru că am spus deja totul. Este mai mult decât necesar ca aceste regulamente să fie respectate de toată lumea”, a spus Giovanni Becali pentru Playsport.

Chiar dacă a refuzat să spună cu subiect și predicat de care parte a ringului se află, impresarul a făcut trimitere către normele din ROAF, care sunt ferme din acest punct de vedere. Mai exact, dacă Gigi Becali va refuza să le permită jucătorilor lui să meargă la Tokyo, Federația Română de Fotbal nu îl poate contrânge în niciun fel.

Motivul este că turneul final al Jocurilor Olimpice din Japonia, care se vor desfășura în aceasta vară, nu sunt organizate sub egida FIFA. Astfel, cluburile nu au obligația de a răspunde afirmativ convocărilor făcute de selecționeri.

Latifundiarul este nemulțumit de tratamentul arbitrilor față de echipa lui

Disputa dintre Becali și FRF a izbucnit după ce patronul FCSB s-a declarat nemulțumit de arbitrajele de care beneficiază echipa sa.

„Să trimită jucători Burleanu și arbitrii. Burleanu și arbitrul Kovacs, ei să trimită jucători. Să ia fotbaliști de la CFR, dacă fac toate aceste mizerii din ultima vreme”, declara Becali.

Imediat, a avut loc un prim atac din partea Comitetului Olimpic Sportiv Român. Mihai Covaliu a afirmat că prezența jucătorilor de la FCSB la Jocurile Olimpice de la Tokyo le-ar putea crește cota celor din urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI