Informații de ultimă oră despre Viorel Lis. În ce stare se află: ‘Începuse să-i atace plămânii’

Informații de ultimă oră despre Viorel Lis. În ce stare se află: ‘Începuse să-i atace plămânii’
Care este starea de sănătate a fostului edil al Bucureștiului? Detalii despre Viorel Lis

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis? Chiar soția fostului edil al Capitalei a venit cu detalii de ultimă oră despre acesta, după ce ambii au fost testați pozitivi de COVID-19.

Detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: cum se simte fostul edil?

Viorel și Oana Lis au fost testați pozitiv cu coronavirus. Din păcate, riscurile erau imense pentru fostul edil al Capitalei care are 78 de ani și multe probleme de sănătate. Cei doi au ajuns la scurt timp pe mâna medicilor și au stat în spital mai bine de o săptămână.

Blondina a mărturisit că a fost șocat de simptomele pe care le-a avut. Aceasta se afla la volanul mașinii în timp ce i s-a făcut rău, ulterior a tras pe dreapta pentru că nu s-a mai simțit în stare să conducă. Cei doi soți au sunat la salvare, ulterior au fost conduși la o unitate medicală unde au fost tratați cum se cuvine.

Vedeta a mulțumit medicilor și asistentelor care i-au avut în vizor în această perioadă grea, ulterior a spus că încă nu îi vine să creadă că ea și partenerul său au scăpat cu viață din această situație. În acest moment ambii sunt stabili și se bucură să fie din nou acasă. 

„Nu am crezut că o să ne revenim…”

„Suntem acasă, este incredibil! Viorel doarme acum și vreau să se recupereze. E o minune că am trecut de pragul critic și am ajuns din nou acasă. Viorel are 78 de ani și multe probleme de sănătate. Deja începuse să îi atace plămânii. O formă medie am avut amândoi.

Fiecare zi a fost diferită…Viorel și-a amenajat locul de veci pentru că nu știa dacă mai trece peste perioada asta. Noi suntem vaccinați! Asta ne-a salvat de forma gravă. Eu am încredere în medici și nici nu puteam să am eu grijă de el. Am leșinat pe stradă, am vomitat, nu mai aveam voce.

Am tras mașina pe dreapta atunci. Eu am stat 9 zile în spital și Viorel 10 zile. Eu în momentul ăsta sunt negativă, dar trebuie să respectăm legea și carantina. Mulțumesc medicilor și asistentelor pentru tot.

Îți spun sincer că au fost simptome foarte ciudate. Am chemat salvarea de trei ori înainte să ajungem la spital. Viorel a ajuns greu la spital, cu tensiune 20 și în cărucior cu rotile. Nu am crezut că o să ne revenim….”
Oana Lis (Sursa: ‘La Măruță’ – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI