Informații de ultimă oră despre starea Monicăi Anghel după ce a făcut covid-19. Marcel Pavel rupe tăcerea

Informații de ultimă oră despre starea Monicăi Anghel după ce a făcut covid-19. Marcel Pavel rupe tăcerea
Informații de ultimă oră despre starea Monicăi Anghel după ce a făcut covid-19.

Sunt informații de ultimă oră despre starea de sănătate a artistei Monica Anghel, infectată cu coronavirus deși s-a vaccinat. Cel care a făcut dezvăluiri despre situația Monicăi Anghel a fost bunul ei prieten, Marcel Pavel.

Informații de ultimă oră despre starea Monicăi Anghel

Artistul a dezvăluit că a vorbit recent la telefon cu Monica Anghel, iar aceasta i-a transmis că ”este ok”. Se pare că artista ține legătura în permanență cu medicul ei de familie și urmează toate indicațiile. Dar nici Marcel Pavel nu cunoaște informații suplimentare despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, însă speră ca ea să aibă o formă ușoară a bolii, având în vedere faptul că ea este vaccinată anti-covid cu schema completă.

Artistul a mai spus că este foarte important ca oamenii să se protejeze în această perioadă mai ales, el fiind, de altfel, unul dintre cei care s-au infectat cu temutul virus.

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta.

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint. Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a declarat Marcel Pavel pentru Fanatik.

Alte nume sonore din showbiz s-au infectat cu covid-19

Monica Anghel a anunțat săptămâna trecută pe pagina sa de Facebook că este infectată cu noul coronavirus, ea fiind însă vaccinată anti-covid-19. Dar nu este singura persoană publică care s-a infectat în ultima perioadă, ci și personalități precum Theo Rose, Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu sau Irinel Columbeanu au avut sau încă au boala.

Irinel Columbeanu, spre exemplu, a fost internat de urgență. La vârsta de 64 de ani, el a chemat ambulanța și a fost transportat la Spitalul Ilfov. Omul de afaceri a confirmat faptul că a fost infectat cu virusul.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, spunea Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI