Informații de ultimă oră despre starea lui Ion Caramitru. Ce a pățit actorul în spital EXCLUSIV

Informații de ultimă oră despre starea lui Ion Caramitru. Ce a pățit actorul în spital EXCLUSIV
Ce detalii se cunosc despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru?

După trei săptămâni de la internarea acestuia, îndrăgitul actor se află tot în spital, luptându-se, pare-se cu un stafilococ foarte rezistent şi în faţa antibioticelor.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru

Starea de sănătate a unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori români ai momentului începe să ofere destule semne de îngrijorare. Internat din jurul datei de 10 august în Capitală, Ion Caramitru, 79 de ani, se află şi astăzi tot în spital, la mai bine de trei săptămâni.

Preşedinte al UNITER şi deopotrivă manager general al Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru a fost afectat, după toate informaţiile cvasioficiale, fiindcă familia sa a refuzat contant să ofere amănunte, de o infecţie în sânge, care i-a dat peste cap toate planurile de vacanţă.

“Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice”, a declarat Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti.

“Noi programăm spectacolele şi în funcţie de agenda actorilor”

Onisei a reamintit şi amănuntul conform căruia îndrăgitul actor se afla acasă, în concediu, când au debutat problemele de sănătate pe care medicii nu au reuşit încă să le rezolve.

Iniţial se spera ca după câteva zile de tratament spitalicesc boala va fi uşor de controlat, permiţându-i astfel lui Ion Caramitru să revină acasă chiar înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, de la jumătatea lunii august.

Numai că planurile de atunci nu au fost confirmate de realitate. Mai mult, săptămâna trecută, la 24 august, Teatrul Naţional şi-a reluat activitatea şi o serie de spectacole au parte de diverse programări.

“Noi programăm spectacolele şi în funcţie de agenda actorilor noştri şi a invitaţilor cu care colaborăm deseori. Sigur că, în aceste condiţii, niciun spectacol al lui Ion Caramitru nu a fost încă reprogramat şi nici nu putem anticipa astăzi când vom face acest lucru. De altfel, nu aş şti a vă răspunde nici când se va întoarce la muncă.

Însă, şi în cazul său, ca în cazul multor actori, dorinţa de a reveni pe scenă, în faţa publicului, locul de unde se poate spune că într-un fel se hrănesc, e una foarte mare. Şi poate fi un factor determinant, care să-l ajute în lupta sa cu boala care iată, durează mult mai mult decât ne-am imaginat!”, adaugă Ioan Onisei.

A intrat în contact cu un stafilococ

Directorul general adjunct al Teatrului Naţional “Ion Luca Caragiale” din Bucureşti mai spune că va continua, ca şi până acum, să ţină legătura telefonic cu Ion Caramitru.

“Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.

În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!”, a mai declarat Ioan Onisei pentru playtech.ro.

El adaugă că în noile condiţii nu e exclusă nicio perioadă de convalescenţă al colegului său, ceea ce ar putea întârzia, o dată în plus, revenirea pe scenă, dar şi în biroul directorial, a lui Ion Caramitru, însă a precizat că orice comentariu în plus ar fi prematur.