Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Ce s-a aflat din spital EXCLUSIV

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Ce s-a aflat din spital EXCLUSIV
Ion Caramitru trebuia să participe la “Serile Filmului Românesc”

Managerul general al Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru, este internat de câteva zile. Doctorii par că nu ştiu încă cu precizie cauza actualei sale suferinţe. Colegii speră însă ca acesta să revină chiar săptămâna viitoare la muncă. Exclusiv pentru redacția Impact, Ioan Onisei a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Ion Caramitru şi Ioan Onisei se cunosc foarte bine, ei colaborând şi pe vremea în care cel dintâi era ministru al Culturii, iar celălalt, secretar de stat.

Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital. Are un tonus bun.

Ion Caramitru, 79 de ani, preşedinte al UNITER şi manager general al TNB, internat în spital la începutul acestei săptămâni, este în prezent conştient şi cu un tonus bun.

Unul dintre principalii săi colaboratori, Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului Naţional “Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi practic “mâna dreaptă” a lui Ion Caramitru în domeniu, susţine că a vorbit cu colegul său şi că totul “e sub control”.

“Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile.

În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital”, a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.

Actorul a fost trecut pe antibiotic

El spune că îndrăgitul actor se afla acasă, în concediu de odihnă, când a intervenit starea febrilă ce l-a alarmat.

“A fost trecut de doctori pe antibiotic, dar totul va dura, inclusiv seria de analize, până când medicii vor identifica despre ce este vorba. Se vorbeşte despre o infecţie, dar din câte ştiu nu e încă niciun diagnostic confirmat oficial în cazul său.

Sper însă ca săptămâna viitoare Ion Caramitru să revină la teatru”, a adăugat acelaşi Ioan Onisei.

Ion Caramitru trebuia să participe la “Serile Filmului Românesc”

Vestea internării marelui actor a fost anunţată la Iaşi, acolo unde Ion Caramitru era aşteptat să participe în aceste zile la “Serile Filmului Românesc”, un festival anual dedicat peliculelor autohtone. Ediţia din acest an i-a fost dedicată lui Ion Caramitru, iar evenimentul s-a deschis cu vizionarea peliculei “Luchian”, în care acesta interpretează rolul principal.

Anul trecut, acelaşi festival s-a aflat într-o situaţie similară, atunci când actorul Horaţiu Mălăele, invitatul de onoare al ediţiei 2020, nu a mai ajuns în capitala Moldovei, îmbolnăvindu-se de COVID-19. Horaţiu Mălăele îşi va lua însă revanşa anul acesta, el confirmând participarea la festival, inclusiv cu un spectactol de teatru.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile.

Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu este Covid-19 şi nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea, va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare.

Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a declarat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural ieşean.

Urmăriți Playtech.ro și pe