03 apr. 2024 | 08:31

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ‘Între viață și moarte’

News
Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ‘Între viață și moarte’
Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ‘Între viață și moarte’

Viorel Lis traversează cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu o mulțime de probleme de sănătate, iar vârsta își spune serios cuvântul. În ce stare a ajuns unul dintre cei mai controversați primari și cum se descurcă în ultima vreme.

Viorel Lis nu mai iese din casă

Viorel Lis a ajuns deja la venerabila vârstă de 80 de ani. Fostul edil al Capitalei se află în cea mai grea perioadă a vieții sale, când problemele de sănătate au pus stăpânirea pe el și l-au transfomat într-o persoană care nu se mai poate descurca deloc singură.

A scăpat de multe ori de la moarte, așa cum spune soția lui, iar starea sa este din ce în ce mai rea. Oana Lis a vorbit la televizor despre cum se simte soțul ei, iar veștile nu sunt deloc unele îmbucurătoare.

Vedeta spune că Viorel Lis nu a mai ieșit de mult timp din casă, pentru că nu se mai poate deplasa singur, iar ea nu are puterea să îl ducă singură. Nu simte nevoia să mai stea în compania altor oameni și fostul edil al Capitalei ar prefera să fie mai mult singur, să stea închis în propia lui bulă.

„ Nu a mai ieșit așa, decât dacă mă ajută cineva, că nu pot singură. E și mare.(…) Cum să zic, și-a creat acolo universul lui, în camera lui.

După ce ai trecut prin multe momente între viață și moarte, foarte multe crize, infarct și multe operații pe care le-a avut, atunci ajungi să te bucuri de lucrurile simple. Nu mai ai nevoie așa din exterior, ai nevoie de o singură persoană, de strictul necesar.”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis ia 30 de medicamente pe zi

Viorel Lis a mărturisit că nu a mai ieșit din casă de două luni, pentru că nu mai poate merge deloc și îi este greu să găsească două persoane masive, care să îl ajute să se deplaseze. Se bucură, însă, că a scăpat de durerile crunte și bolile sunt mai ușor de suportat acum.

Pentru a rezista, însă, are nevoie de un tratament foarte puternic. Fostul edil al Capitalei mărturisește că, în fiecare zi, trebuie să ia câte 30 de pastile, ale căror costuri sunt unele foarte ridicate. Aici se mai adaugă și alte proceduri costisitoare, pe care le suportă tot mai greu.

Ceea ce îi dă putere este faptul că soția lui îi este alături mereu și nu a plecat nici acum, când a ajuns de nerecunoscut. Viorel Lis mărturisește că este conștient de faptul că ea și-ar putea găsi ușor alt bărbat, dar a ales să stea cu el până în ultima clipă.

„Iau medicamente fără număr. Vreo 30 de pastile pe zi. (…) De două ori pe lună îmi trebuie fizioterapie, 5 milioane, îmi trebuie masaj la picioare, alte 5 milioane. Îmi rămân foarte puțini bani pentru mâncare.

Oana este mereu lângă mine, mă susține foarte mult, cu toate că oricând ar putea să plece, să găsească pe altul, pentru că asta e libertatea. Eu niciodată nu am forțat-o să stea cu mine”, a mai spus fostul primar.

Oana Lis, despre posibilitate de a-l duce la azil

S-a vorbit mult despre faptul că Oana Lis ar vrea să îl ducă pe fostul primar la un azil de bătrâni, pe motiv că se descurcă tot mai greu cu acesta, mai ales din punct de vedere financiar. Se pare, însă, că psihologul este complet împotriva acestei alegeri și preferă să facă eforturi mari, dar să îl lase să își petreacă ultimii ani în casa lui.

„Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că el poate sta acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine oamenii mă pun într-o lumină proastă. De ce există doar titluri negative, de ce nu există și știri pozitive? Eu sunt un om minunat care are grijă de el.

Apoi citesc în ziare despre mine alte lucruri, mă deranjează, evident, eu acum lucrez ca psiholog, online, dar lucrez. Și vreau să fiu respectată”, a explicat Oana Lis.

Situația financiară a soților Lis este una cât se poate de dificilă, având în vedere că au ajuns să scoată la vânzare obiecte din casa lor, pentru a face rost de bani pentru medicamente. Chiar și așa, soția fostului om politic vrea să îl știe pe acesta în liniște, acasă.

Chiar dacă nu o duc deloc bine cu banii, Viorel Lis nu poate renunța la cel mai mare viciu: jocurile de noroc. Fostul edil recunoaște că încă are zilnic astfelmde activități, fără de care spune că nu ar rezista.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro