20 feb. 2024 | 10:11

Cadoul inedit pe care Oana Lis l-a făcut lui Viorel Lis de ziua lui de naștere. Mulți se vor amuza

Monden
Cadoul inedit pe care Oana Lis l-a făcut lui Viorel Lis de ziua lui de naștere. Mulți se vor amuza
Viorel Lis a împlinit 81 de ani

Pe 19 februarie 2024, Viorel Lis a împlinit 81 de ani, iar soția lui, Oana, i-a făcut o surpriză de zile mari. Vedeta l-a scos din casă pe fostul primar al Capitalei și l-a dus în locul unde îi place lui mai mult. Mulți internauți s-au amuzat de inițiativa Oanei.

Ce cadou i-a făcut Oana Lis lui Viorel Lis

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, și-a aniversat ziua de naștere, zilele trecute. El a împlinit 81 de ani, iar partenera lui de viață a dorit să-i facă un cadou neașteptat. Vedeta a decis să îi îndeplinească fostului edil al Capitalei una dintre cele mai aprige plăceri ale sale. Nu a stat prea mult pe gânduri și l-a dus la păcănele.

Reamintim faptul că fostul edil a avut dintotdeauna un viciu: păcănelele. Fostul primar a jucat mulți bani de-a lungul vremii, chiar și atunci când a ieșit la pensie.

„La mulți ani, Viorel! De astăzi, domnul Lis are voie oficial să intre în cazinou: 18 ani!”, i-a urat Oana soțului ei, pe rețelele de socializare.

Drept dovadă că Oana Lis vrea să-l vadă mereu fericit pe soțul ei, aceasta l-a surprins pe fostul edil al Capitalei cu o „sesiune” de distracție la păcănele. Fostul primar a fost foarte încântat de surpriza Oanei, mai ales că și-a adus aminte de vremurile bune. Din cauza problemelor de sănătate, el nu a mai putut face astfel de activități.

L-a dus pe fostul edil la păcănele

De ziua de naștere a lui Viorel Lis, Oana a strâns mai multe persoane care au petrecut alături de ei la păcănele. Vedeta a mai explicat faptul că Viorel Lis este un om minunat, care a ajutat-o enorm în viață.

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață.

Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a mai declarat Oana Lis pentru Spectacola.

Citește și: Viorel Lis, din nou la păcănele! Cum a fost surprins fostul primar: ‘Doar aparatele îl mai țin în viață’

Care este starea lui de sănătate

În ultimii ani, Viorel Lis a fost de mai multe ori internat în spital. A suferit un infarct, suferă de diabet și are un stent la inimă. În plus, fostul primar nu se mai poate deplasa singur prin casă.

 „La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inima, cad mereu prin casă, merg în patru labe. 

E greu, n-am ieșit un an de zile din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata!  Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri”, spunea Viorel Lis, în emisiunea Fiță cu Adiță.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro