Informații de ultimă oră despre Larisa Iordache. În ce stare se află după accidentarea de la Tokyo

Informații de ultimă oră despre Larisa Iordache. În ce stare se află după accidentarea de la Tokyo
Informatii de ultima ora despre Larisa Iordache. In ce stare se afla dupa accidentarea de la Tokyo

Problemele mari de sănătate au început pentru Larisa Iordache la Campionatul European de la Basel, din aprilie, acolo unde a obținut și calificarea pentru Olimpiadă. Din cauza situației medicale precare, sportiva româncă, medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, a trebuie să ia o decizie grea. A renunțat la JO 2020.

Momente dramatice pentru Larisa Iordache

Pentru un minut de glorie, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, Larisa Iordache trebuie să depună o muncă titanică. În spatele reușitei se află multe ore petrecute în sala de gimnastică, dar și multe sacrificii. Sportiva româncă visa să ajungă campioană la Jocurile Olimpice 2020. Din păcate, problemele de sănătate au împiedicat-o să-și vadă visul împlinit.

Acum, după terminarea competiției de la Tokyo, gimnasta noastră spune că se reface fizic, dar regretă că nu a fost în finala de la bârnă.

„Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai bine! Încă mă încearcă glezna cu ceva dureri, însă sper să-mi treacă în scurt timp. Iar când vine vorba despre Jocurile Olimpice, încă am sentimente de dor. Mi-aș fi dorit să fi fost acolo, în finala de la bârnă, dar știu că în momentele acelea aveam dureri insuportabile.”, a precizat Larisa Iordache pentru Viva!.

S-a retras din finala olimpică de la Tokyo cu lacrimi în ochi

În momentul în care s-a retras din finala olimpică de la Tokyo, gimnasta româncă avea lacrimi în ochi. O accidentare la gleznă a împiedicat-o să evolueze așa cum și-ar fi dorit.

„Din păcate, anunțul și momentul în sine au fost dureroase, pentru că știu cât am muncit, am tras de mine și mi-am investit timpul pentru acel moment. Dar mă simt împăcată, pentru că, efectiv, am epuizat orice resursă pentru a ajunge acolo.”, a mai spus sportiva.

Larisa Iordache visa la o medalie pentru mama ei, care a decedat cu o lună înaintea Jocurilor Olimpice 2020. Deși acest lucru nu a fost posibil, tânăra nu vede în asta un eșec, ci mai mult a fost o șansă nefructificată.

„Nu percep totul ca pe un eșec, sub nicio formă. Mai mult, mă gândesc că a fost o șansă nefructificată, pentru că nu am reușit să-mi arăt potențialul maxim încă o dată. Vă mulțumesc pentru cuvintele minunate, înseamnă enorm pentru mine! Este încă un hop pentru mine, însă mă determină să îmi depășesc limitele în viitoarea perioadă ce va urma în gimnastică!”, a mărturisit Larisa.

Cum se simte acum

În prezent, medicii sunt optimiști în privința șanselor ei de vindecare. Larisa Iordache urmează un tratament cu plasmă și fizioterapie. Gimnasta vrea să revină în forță în competițiile internaționale pentru pregătirea de la Campionatele Mondiale, din octombrie.

Medicii sunt optimiști, pot spune, sau cel puțin așa cred eu. Este clar că există o problemă reală acolo, însă nu mă las eu cu una, cu două. Urmez un tratament cu plasmă momentan și fizioterapie, am avut și câteva zile de pauză, iar luna ce urmează sper să revin în competițiile internaționale pentru pregătirea de la Campionatele Mondiale, ce vor avea loc în luna octombrie.”, a dezvăluit frumoasa sportivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI