Informații de ultimă oră despre Benone Sinulescu. În ce stare se află artistul acum

Informații de ultimă oră despre Benone Sinulescu. În ce stare se află artistul acum
Informații de ultimă oră despre Benone Sinulescu.

După ce starea de sănătate a lui Benone Sinulescu s-a înrăutățit, acesta fiind găsit inconștient în casă, de data aceasta medicii vin cu noi informații în ce privește situația actuală a artistului.

Informații de ultimă oră despre Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a ajuns ieri în stare gravă la spital, după ce a fost găsit inconștient în locuința sa. Apoi, ei el a fost transportat de urgență într-un centru de îngrijiri paleative din Arad. Fostul impresar al artistului a spus că el se află la limita dintre viață și moarte, iar acum apar informații noi legate de starea lui de sănătate, după ce a fost transferat la Spitalul Județean din Arad. Medicii au spus că artistul este conștient, este cooperant, dar va mai sta în spital sub supravegherea medicilor, acesta fiind acum îngrijit corespunzător și oferindu-i-se medicația necesară.

Fanii artistului au fost îngrijorați să afle că artistul este în stare gravă. Partenera de viață a lui Benone Sinulescu a refuzat să dea declarații cu privire la starea de sănătate a soțului ei, transmițând și cadrelor medicale să fie discrete în ce-l privește pe Benone Sinulescu.

De altfel, apropiații artistului s-au declarat revoltați la auzul veștii că artistul, deși fusese găsit într-o stare foarte gravă, el a fost dus la un centru paleativ și nu la spital, așa cum trebuia. Ei au afirmat că toate deciziile sunt luate însă de soția sa care refuza transferul artistului la un spital din București, acolo unde ar beneficia de îngrijiri total diferite.

”Este un exemplu în muzică”

Ieri, surse au declarat pentru Playtech.ro, în exclusivitate, că situația lui Benone Sinulescu era una critică.

„Benone nu mai este lucid, situatia lui este critica, sotia lui ia toate deciziile, nu vrea sa-l aduca la Bucuresti, la Urgenta. Il lasa sa moara acolo, la Arad, unde nu beneficiaza de medici buni. El nu are copii, daca moare toata averea o va mosteni un nepot”, ne-au declarat ieri surse pentru Playtech.ro.

Artiștii sunt alături de Benone Sinulescu, printre care și Saveta Bogdan.

”El pentru mine este un exemplu în muzică, face parte din generația de aur a folclorului românesc și mi-ar părea rău să se întâmple ceva rău. Am luat legătura cu un prieten de familie și mi-a spus că, într-adevăr, l-a găsit inconștient”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI